Kompost čaj
Video: Protivosornyachny kompost čaj

Video: kompost čaj
pitanje: Stalno sam čuti o kompost čaj. Mogu li to učiniti sam od iznenađujuće bogat kompost da ću dobiti svake godine? Pat Corbin, Sjedinjene Američke Države
odgovor: Pozdrav, Pat! Kompost čaj čini čuda! Ona sadrži toliko dobrih stvari koje možete koristiti kao gnojivo za biljke i za obilnom navodnjavanje novo posađeno novih postrojenja. U stvari, korištenje kompost čaj povećava nutritivnu vrijednost i poboljšava okus povrća.
Ako koristite kompost samo na tradicionalan način, vi ste nedostaje niz prednosti, koje su u kompost čaj.

I, naravno, možete napraviti kompost čaj za sebe, to je vrlo lako za proizvodnju:
1. Vi samo trebate uzeti kompost i stavi ga u porozne tkanine kao gazom ili starih čarapa i kako koristite vrećicu čaja (vidi. Sliku).
2. Tkivo se zatim napuni kompost, staviti u kantu vode i neka ga sjesti za osam sati. To će omogućiti otopljene hranjive tvari i puštanje puno mikroorganizama.
3. Nakon što je proces infuzija završi, možete ukloniti „vrećicu” (materijal s kompost), a ono što je ostalo je vaš kompost čaj. Zalijevati biljke za njihov snažan rast!
Bogati kompost sadrži mnoge hranjive tvari i mikroorganizama koji uistinu stimuliraju svoje tlo i koristi biljke, a isto vrijedi i za kompostiranja čaj.
Hvala Vam na pitanju!
Kompost kao organsko gnojivo
Organsko gnojivo za sobne biljke
Što je vermicompost?
Kako pripremiti kompost „čaj” u vlastitom vrtu
Organski uzgoj
Padalitsa: što učiniti s njom?
Izrada tekućeg kompost
Kako napraviti kompost
Izrada kreveta u rustikalnom stilu
Savjeti za uzgoj žutika
Uzgoj luk
Grm deytseya
I u mojoj sobi gljive: šampinjonima život sjeckanje na innokulyatsii
Kako kuhati pravilan kompost?
Kompostiranje okvir ili ukras u vrtu
Cvjetni vrt bez hirovima
Kompost hrpa organskog gnojiva sa svojim rukama (Video
Kompostiranje i kompostiranje - kompost na vaš vrt
Raste u dinje bunara
Ljudska kosa - najbolje gnojivo za biljke
Je li potrebno napraviti gnojivo koristite kompost?