Kompost čaj

Video: Protivosornyachny kompost čaj

kompost čaj

Video: kompost čaj

pitanje: Stalno sam čuti o kompost čaj. Mogu li to učiniti sam od iznenađujuće bogat kompost da ću dobiti svake godine? Pat Corbin, Sjedinjene Američke Države

odgovor: Pozdrav, Pat! Kompost čaj čini čuda! Ona sadrži toliko dobrih stvari koje možete koristiti kao gnojivo za biljke i za obilnom navodnjavanje novo posađeno novih postrojenja. U stvari, korištenje kompost čaj povećava nutritivnu vrijednost i poboljšava okus povrća.

Ako koristite kompost samo na tradicionalan način, vi ste nedostaje niz prednosti, koje su u kompost čaj.

kompost čaj

I, naravno, možete napraviti kompost čaj za sebe, to je vrlo lako za proizvodnju:

1. Vi samo trebate uzeti kompost i stavi ga u porozne tkanine kao gazom ili starih čarapa i kako koristite vrećicu čaja (vidi. Sliku).

2. Tkivo se zatim napuni kompost, staviti u kantu vode i neka ga sjesti za osam sati. To će omogućiti otopljene hranjive tvari i puštanje puno mikroorganizama.

3. Nakon što je proces infuzija završi, možete ukloniti „vrećicu” (materijal s kompost), a ono što je ostalo je vaš kompost čaj. Zalijevati biljke za njihov snažan rast!

Bogati kompost sadrži mnoge hranjive tvari i mikroorganizama koji uistinu stimuliraju svoje tlo i koristi biljke, a isto vrijedi i za kompostiranja čaj.

Hvala Vam na pitanju!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako napraviti kompostKako napraviti kompost
Kompostiranje i kompostiranje - kompost na vaš vrtKompostiranje i kompostiranje - kompost na vaš vrt
Savjeti za uzgoj žutikaSavjeti za uzgoj žutika
Organski uzgojOrganski uzgoj
Što je vermicompost?Što je vermicompost?
Kompost hrpa organskog gnojiva sa svojim rukama (VideoKompost hrpa organskog gnojiva sa svojim rukama (Video
Kako kuhati pravilan kompost?Kako kuhati pravilan kompost?
Kompostiranje okvir ili ukras u vrtuKompostiranje okvir ili ukras u vrtu
I u mojoj sobi gljive: šampinjonima život sjeckanje na innokulyatsiiI u mojoj sobi gljive: šampinjonima život sjeckanje na innokulyatsii
Cvjetni vrt bez hirovimaCvjetni vrt bez hirovima

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea