Kako raste ananas guava na prozor?

Kako raste ananas guava na prozor?

Vrlo jednostavno!

Možete kupiti na tržištu ili u dućan ACCA SELLOWIANA voće, ako nisu sasvim zrele (tj krutina), čekajući kad su zreli, rado ih jedu, a jedan fetus sudjelovati pulpe s sjemena. Sjeme su vrlo male i nisu odvojene od pulpe, pa ovdje je potrebno primijeniti „mali trik”, a to su: dodavanje u kašu malo vode, ostaviti ga za tri dana da fermentira, zatim sjemenke lako odvojiti od fetusa, morate ih oprati, osušiti ... i sigurno mogu se čuvati tri godine. Oni ne kvari i ne gube klijavost! No, mi smo dugo vremena neće biti pohranjen. Sijemo ih u veljači. Kažu da je ovo najbolje vrijeme za sadnju ACCA SELLOWIANA.

Prije sjetve sjeme se može držati u otopini kalijeva permanganata za dezinfekciju. I sijati ih sam se na ovaj način: uzeti zemlju (dajem zemlju u vrtu, možete kupiti poseban supstrat za klijanje sjemena u trgovini), sipati u lonac srednje veličine (promjera 15 centimetara, a može se još uzeti jela, samo neka u jednom danu to je rupa ako se uzme plastičnu kutiju klijavost ispod nečega nepotrebne, u smislu - korištenje, možete napraviti rupu u njemu uz pomoć grijanog nokta) i gornjeg (note) sipati sloj pere i kalciniranog pijeska (ne! šećer!). Ovo je kako bi se osiguralo da u klijanja do sprečavanje nastanka plijesni, a nakon klijanja korijenje brzo doći do sloja hranjivih tvari i biljke u prvim danima života normalno razvija. Ako bi pijesak s ulice, pokušajte ga isprati temeljito. Zatim suši i žariti da čistu, suhu tavu.

Sadržaj posude su dobro hidrirani, raspršiti po površini previše sjeme (male sjemenke mogu biti unaprijed miješati sa suhim pijeskom za ravnomjerniji). Stavite lonac u plastičnu vrećicu, tako da se okrene kao da kupola filma i staviti na toplo mjesto. Isprva, to ne mora biti svijetla. Svaki dan, provjerite sadržaj kutije. Ako je potrebno, neka višak vlage ispari.

ACCA SELLOWIANAI onda, na kraju, sjeme otvor (to se može dogoditi u tri ili četiri tjedna nakon sjetve) i imate priliku gledati prekrasan čudo sitnih biljaka. Sve se događa upravo pred vašim očima. Vaš ACCA SELLOWIANA rastu i jačanju. Sada im je potrebno svjetlo. I na sreću, svjetlo u sobi postaje sve više i više. Uostalom, već sam došao proljeće.

Vaši mlade biljke izgleda šarmantan: oni su tamno zelene okorjele Listovi su ovalni, srebrno-siva iznutra. Oni mirisati dobro kada se protrlja. Uostalom, ova biljka pripada obitelji mirta. To deodorizes klima, osvježavajuća i tijelo zdrav je. Tanak stabljika proteže veći i veći. To je vrijeme da se svaka biljka poseban životni prostor. Sjedište na ACCA SELLOWIANA u odvojenim posudama. Kupi tla pogodna za mirte.

Što učiniti sa „Extra” biljke? Mislim da bi njihovim rođacima i poznanicima. Ja sam, međutim u to vrijeme porasla samo jedan sjeme, ali ja još uvijek dao biljčice prijatelje. Sada ACCA SELLOWIANA raste od njih, a ja ću ponoviti opisani postupak s novim partije sjemena. No, ovdje je ono što želim vas upozoriti. Kada reprodukcija sjeme karakteristike sorte ne spremaju, tako da ako imate jedan grm, može vas razočarati. Ostavite sebi nekoliko biljaka, a kada su oko pet godina da cvatu i daju plodove, od vas će biti u mogućnosti usporediti njihov okus i kuša plodove pozivanju prijatelja.

Kad biljka dosegne visinu od 30 centimetara, morate nevoljko provesti prvi korak: za rezanje oko trećinu toga. Inače, to će podići i pomoći ćete biljka pretvoriti u pahuljasto stabla. Nakon nastupa nekoliko bočnih grana može ponovno održati svoj urod. I u ovom stajališta. Obrazac „kruna pravo” nije potrebno. Neka to raste kao on želi.

ACCA SELLOWIANA brzo raste, a prve tri godine svog presađuje svake godine. Ponovo staviti u saksiju pažljivo kako ne bi razbiti krhke grane.

ACCA SELLOWIANANakon toga ACCA SELLOWIANA može se razmnožavati reznicama (semilignified rezanje izbojci dugi 10-12 cm, sa 2-3 ostavlja od listopada do prosinca i nužno namakanje u IAA ili kornevina rješenje za 16-18 sati, jer teško se korijen). No, odrasla biljka proizvodi puno korijena sadnica, što je također pogodan za reprodukciju. Osim toga, da bi uroditi plodom biljka, korijen mladice treba ukloniti.

biljke Odrasli su transplantirani svakih 5 godina, sadrži dosta svijetlu sobu, iako su tolerirati svjetlo sjene. U prirodi, ACCA SELLOWIANA rastu na vrlo siromašnim pješčane i kamenite tla, a ako ih raste u bogatim plodno tlo i napraviti gnojivo, koje će vaše biljke svakako hvala na brizi.

Rasporedi ih ponekad "morski povjetarac" - Pažljivo sprej lišće s toplom vodom (u vrućim ljetnim danima, a zimi kad je zrak vrlo suh). Optimalna temperatura 12-14 stupnjeva u zimskim mjesecima.

Procvat u vašem domu ACCA SELLOWIANA grma nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ni vi ni vaši gosti.

Sretno tebi i tvojim biljkama!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
ACCA (ACCA ili ACCA SELLOWIANA (ACCA SELLOWIANAACCA (ACCA ili ACCA SELLOWIANA (ACCA SELLOWIANA
Donijeli iz rajaDonijeli iz raja
Kako raste iz sjemena AdeniumKako raste iz sjemena Adenium
ACCA SELLOWIANA u kućiACCA SELLOWIANA u kući
Što je ACCA SELLOWIANA i kako rastu ploda u kućiŠto je ACCA SELLOWIANA i kako rastu ploda u kući
Uzgoj ACCA SELLOWIANA kućiUzgoj ACCA SELLOWIANA kući
Uzgoj ACCA SELLOWIANAUzgoj ACCA SELLOWIANA
ACCA SELLOWIANAACCA SELLOWIANA
Sadnja sjemena rajčice - finese i trikoveSadnja sjemena rajčice - finese i trikove
Kako raste ananas guava kod kuće?Kako raste ananas guava kod kuće?
» » » Kako raste ananas guava na prozor?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea