Dio imanja koji se iviči sa ulicom

Prednji vrt - parcela pred kuću, odvajajući ga od ceste i služi uglavnom za ukras, ali općenito, spojene s prirodom.
Mali vrt ne može obavljati funkcije "stambeni" Vrt zbog svoje veličine i nedostatka hideaways. To podrazumijeva i ciljeve svoje umjetničke odluke.
Prednji vrt može biti zaštićen i priroda ograde treba biti povezan s vrstom stambenih kuća stvoriti skladnu cjelinu s vrtom. Ako u vrtu nije ograđen, vizualno postaje dio ulice sadnje, a kao rezultat toga treba riješiti tako da harmoniji s ulice, koja ide.
Ako susjedstvu prolazi autocesta pročelje trebalo biti prije svega štite kuću od buke i zraka. U tom slučaju, prednost treba dati takvu pročelje koje tvore šipražje i stvoriti barem živicu.
Varijacije umjetničkih rješenja prednjim vrtovima puno, ali uvijek biste trebali slijediti neke osnovne principe.
Vrlo pažljivo je potrebno pristupiti raspon biljaka posađeno. Poželjno je izabrati manje visoke sorte, koji na kraju nije prijetnja za zamračivanje prozora i ne pretvaraju u "džungla",
Pročelje treba sadnju ili skupine biljaka u sredini travnjaka, ili slobodno rastu trajnice (pojedinačno iu grupama). Ni pod kojim uvjetima ne smije biti preopterećen vrt. Pri odabiru biljaka treba pretpostaviti kako se vrt nalazi se u odnosu na strane svijeta. Prekrasan pogled proizvodi vrt s biljkama ruža na pozadini zeleni travnjak.
Pročelje može biti podijeljena na dijelove i potaknuti šetališta. U tom slučaju, potrebno je tako odabrati sadnju ublažiti nego pogoršavaju ovu fragmentacije. Ako postoji potreba za druge načine, oni organizirati u obliku vizualnih puteva ne mogu se oduzeti prostor.
Osim veličine, u odluci prednji vrt umjetnosti također je pod utjecajem površine. Ako se nalazi na različitim razinama, nudi veći izbor rješenja za umjetničke dvorištu. Ovdje možete organizirati i rock vrt i usluge kemijskog zid.
Ulaznog prostora
Travnjak, vrt, balkon
Izrada prednji vrt oko kuće
Briga za cvijet ficus kod kuće
Proljeće i dalje, ne samo izvana, nego i na mom prozoru
Gredice na vikend: kako odabrati?
Borci nevidljiv prednji
Vrt Malvina
Sretan proljeće! Cvijeće na ulici i sukulenti iz sjemena
Ivy biljka - prirodni dekoraciju
Pogreške u postavljanju kuće susjedni prostor
Prednji vrt u Nizozemskoj
Svaki vrt preko ograde
Moderna vrt - funkcionalnost, udobnost i estetika
Prednji vrt umjesto sedativa
Živica
Dio imanja koji se iviči sa ulicom
Ideje i primjeri rasporeda u prednjem vrtu
I u našem dvorištu
Kažu mi kuću - moja tvrđava, ali moj vrt - duša moja!
Dizajn i izgled okućnicom u svoj vrt