Prisiljavanje đurđevak, ne ponavljati pogreške

Video: Kako zaraditi novac na gljivama. obrada fundozolom

Prisiljavanje đurđevak, ne ponavljati pogreškeU toj godini, u prosincu temperature u rasponu od nule, ulije hladna kiša. Uzimajući u šetnju kroz šumu sa psom, primijetio sam crveni perli - plodove đurđevak. Razgrebli smeća, kao i tlo je labav i ne smrznuti, lako naći bijelu vlaknastog korijenja. Uzeo sam neke i donijeli kući, stavite ih u loncima. No, moja prva pogreška bila duboka sadnja rizoma. Činjenica da su cvjetni pupoljci na rizoma od đurđevak može lako razlikovati od lima. Oni su veći, deblji, s više zaobljenim vrhuncu stranu (zametak buduće peteljka). Bubreg, dajući lišće, - izduženog oblika s šiljatim vrhom.

Drugi i glavni nedostatak - temperatura. Odlučivanje da su biljke u šumi već su primili dio niskim pozitivnim temperaturama, što ih stavlja na toplom mjestu (+ 12-14 stupnjeva.).

Video: Medvjed Medvjed Gdje je tvoj osmijeh? Mishka Mishka Rudakov Nechaev

Tek kasnije je saznao da je glavni uvjet za uspješnu destilacije - visoke temperature.

Kao rezultat toga - on je dobio lonce s lišćem đurđevak i skromno viri iz pod njih jednu stapku.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Prisiljavajući đurđevakPrisiljavajući đurđevak
Briga đurđevakBriga đurđevak
Ljiljane doline u fotografijiLjiljane doline u fotografiji
Đurđevak cvijeća u početkom svibnjaĐurđevak cvijeća u početkom svibnja
ĐurđevakĐurđevak
Uzgoj đurđevak u zimi kod kućeUzgoj đurđevak u zimi kod kuće
ĐurđevakĐurđevak
Ljiljane doline u fotografijiLjiljane doline u fotografiji
Ljiljani, cvijeće, proljećeLjiljani, cvijeće, proljeće
Prisiljavajući đurđevakPrisiljavajući đurđevak
» » » Prisiljavanje đurđevak, ne ponavljati pogreške

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea