Ukrasite vrt, da ćete želite ponoviti

Video: fuj guma | Ideje za vrt

Ukrasite vrt, da ćete želite ponovitiBrojke poput onih koje krasi ovogodišnji cvijet krevet u mojoj kući stari Kursk, po mom mišljenju, može se svesti i svojim vrtovima. Ne možete pomoći, ali diviti ovim lijepim ježa s gljivama, medvjeda i mladunčadi. Učiniti ih nije tako teško. To je zavarena okvir od 8 millimitrovoy elementi i finom mrežom. Kroz volumen tla ispunite ga s prevlast treseta posaditi biljke u njemu.

Ova ljepotica „stvorio” običnih sinerarija, begonija, ageratum, neveni. Postoje preparati koji nalikuju japanski vrt kamenja.

Video: Kako napraviti želju za Novu godinu, tako da su ispunjeni

Na pročišćeni iz biljnog površini od oko dva previše se nalazi nekoliko blokova žute kamena, uključujući skrivanje guštera oprezno i ​​agresivne (po položaju) zmija. Osnova za izradu tih komada su razredi istog kamena koji je zatvorio armature i ožbukani s cementom.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ageratum na slici privukao njegovu šarmantnu bojuAgeratum na slici privukao njegovu šarmantnu boju
Umjetna gromada za krajobrazaUmjetna gromada za krajobraza
Begonija cvijet - moja pričaBegonija cvijet - moja priča
Živi i neživećihŽivi i neživećih
Japanski lampioni za vrtJapanski lampioni za vrt
„Alien” u mojoj kući„Alien” u mojoj kući
11 Ideje koristiti kamenja u vrtu11 Ideje koristiti kamenja u vrtu
SinerarijaSinerarija
11 Ideje obrta starih guma11 Ideje obrta starih guma
Kako napraviti cvijet krevet na ulazuKako napraviti cvijet krevet na ulazu
» » » Ukrasite vrt, da ćete želite ponoviti

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea