Juka cvijet

juka cvijetMoj omiljeni cvijet je juka. Možda zbog činjenice da je Yucca - (. Jarac) moj cvijet u znak zodijaka Jukka je došao k meni prije otprilike godinu dana, dok je sanjala o tome za dugo vremena. To je privuklo moju pozornost s robusnost i sposobnost da se prilagodi svim uvjetima. Može tolerirati neku sjenu, ali svu svoju moć i ljepota show je samo u dobrom svjetlu, izravnoj sunčevoj svjetlosti, to je samo dobro. Jedina stvar koja se boji Yucca cvijeta, - stagnaciju vode u lonac, tako da je potrebno dobru drenažu.

Ubrzo nakon kupnje transplantiranih biljke. Novi potting tla izrađen od parene vrtnom zemljom, pijeskom, zemljom i vermikulita kupljene.

Proljetni cvijet juka staviti na svjetlo, „častan” mjesto na ostakljena balkona. Ja zalijevati jednom tjedno u ljetnim mjesecima, ali u izobilju, bez stagnacije vode u tavi.

Novo mjesto juka stvarno volio da zeleni „Kosa” u ljeto udvostručio. Yucca cvijet suh zrak kreće se normalno, ali povremeno organizirati svoju tuš isprati prašinu i za prevenciju pauk novčića.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Jukka nitastoj - nepretenciozan ljepotaJukka nitastoj - nepretenciozan ljepota
Yucca vrt i briga za toYucca vrt i briga za to
Kljuna juka - zimzelena biljkaKljuna juka - zimzelena biljka
Bjelokosti juka i njeguBjelokosti juka i njegu
Transplantacija je Yucca provodi postupak rukovanjaTransplantacija je Yucca provodi postupak rukovanja
Briga palma YuccaBriga palma Yucca
Kako da se brine za cvijet jukaKako da se brine za cvijet juka
Mi rasti u zemlji Yucca vrt, sadnju i brigu za jednostavanMi rasti u zemlji Yucca vrt, sadnju i brigu za jednostavan
Yucca cvijet i njeguYucca cvijet i njegu
Yucca cvijet na fotografiji i vaš domYucca cvijet na fotografiji i vaš dom

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea