Fireball haemanthus Katharina

Video: Tamno Souls 2 - Svi predmeti

Fireball haemanthus KatharinaZato sam nazvao haemanthus Catarina. ga podigao sam od žarulja. Ona je sletio, pola zakopati u mix tla za gomoljasti biljaka. Stavite posudu na prozoru zapadu, a povremeno zalijevati obilno. Oko mjesec dana kasnije pojavio spike. Cvjetnice premašio sva moja očekivanja. Originalni Cvjetovi su prikupljeni u kišobran cvat na jakoj visokoj klasu. Promjer cvatovima - 15-18 cm, da se razvija do 30 ljubičasta-crvena cvijeća s dugim prašnicima strše daleko. Sama Haemanthus je više kao vatreno crvenu loptu. Ostavlja haemanthus kasnije pojavio i prikupljeni u utičnicu na stabljici do 15 cm u visinu. Plojkama su relativno tanka, svijetlo zelena, valovita na rubu. Cvatnja traje više od 2 tjedna.

Sastoji se od njega zalijevanje, prskanjem, gnojiva i uklanjanje (vlažan tkanine), prašina od lišća.

Video: Gdje pronaći Forbidden Sunce / Kaos set / Splash Magic / Set Crna vještica - [Tamne Duše II]

Haemanthus jesen lišće počela žute i umrijeti. Biljke su spremni za mir. Zalijevanje je sveden na minimum, hranjenje zaustavljen. Haemanthus žarulja nakon sušenja listova ostavi u posudi i čuva na temperaturi od 10-14 ° C +.

U rano proljeće cvijet sam se probudio, presadili u novu zemljanu smjesu. Jedina šteta je da su žarulje djeca nisu imali u loncu. Stvarno sam željela da propagira biljka. No, nakon što je drugi procvat je moguće da dozrijevaju sjemenke i posijati ih u svjetlo potting tla, pokriti posudu sa staklom. Sada sam obličje naprijed za djecu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Savjete i savjete o brizi za haemanthus kod kućeSavjete i savjete o brizi za haemanthus kod kuće
Haemanthus belotsvetkovy i njeguHaemanthus belotsvetkovy i njegu
Haemanthus: opis, briga haemanthus, reprodukciju haemanthus i njegove vrsteHaemanthus: opis, briga haemanthus, reprodukciju haemanthus i njegove vrste
Lily skadoksus vatromet - skadoksus polyanthous, scadoxus, skadoksus svoj vrtLily skadoksus vatromet - skadoksus polyanthous, scadoxus, skadoksus svoj vrt
Nidulyarium: karakterističan, njega, foto, dom - sobne biljke - cvijećeNidulyarium: karakterističan, njega, foto, dom - sobne biljke - cvijeće
HaemanthusHaemanthus
HaemanthusHaemanthus
Gomoljasti biljke destilacijaGomoljasti biljke destilacija
Obitelj gomoljastiObitelj gomoljasti
Haemanthus - vrste, njega, uzgojHaemanthus - vrste, njega, uzgoj
» » » Fireball haemanthus Katharina

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea