Bodljikavo odjel, Euphorbia milii

Video: Chillan i mlječika 1

Bodljikavo odjel, Euphorbia MileStabljika biljke mi je dao prijatelj. Nisam znao kako se zove, i kako pravilno brinu za njih. I stavi u lončića u zemlju, koja se sastoji od ploče, busenje zemlje i grubog pijeska. povremeno sam zalijevati. Dva mjeseca stabljike nikakve znakove života. I samo u trećem mjesecu, pojavio se novi listovi. Kasnije sam saznao da je novi stanar mog prozora prag - Euphorbia Mile. Sada je četiri godine. Procvat mlječika milje od ranog proljeća do kasne jeseni.

Ja zalijevati jednom tjedno u ljetnim mjesecima, u vrlo vrućem vremenu - često. Zima umjereno zalijevanje. Presađuje svake godine u proljeće, ne oploditi.

Volim ovaj cvijet Euphorbia Mile za minimalno njege, ali i zbog činjenice da (kao što kažu u knjigama i časopisima o cvijeću) služi kao talisman protiv uroka doma i zavisti. Nadam se, posljednji - istinu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Euphorbia porijeklom iz AfrikeEuphorbia porijeklom iz Afrike
Mlječika (Euphorbia: TipoviMlječika (Euphorbia: Tipovi
Mlječika (Euphorbia: uvjeti pritvora, njegu i širenjaMlječika (Euphorbia: uvjeti pritvora, njegu i širenja
Euphorbia: posebnu pozornost kod kućeEuphorbia: posebnu pozornost kod kuće
Mlječika Euphorbia iliMlječika Euphorbia ili
Euphorbia milii preporuke za njegu i uzgojEuphorbia milii preporuke za njegu i uzgoj
Mlječika domovina, njegov uzgoj i njeguMlječika domovina, njegov uzgoj i njegu
Mlječika Euphorbia - otrovni zgodanMlječika Euphorbia - otrovni zgodan
Mlječika Euphorbia iliMlječika Euphorbia ili
Euphorbia i njegu u kućiEuphorbia i njegu u kući
» » » Bodljikavo odjel, Euphorbia milii

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea