Coleus, luksuzni nahoče

Video: Beba od ljiljana Ja biljka s osiguranjem

Coleus, luksuzni nahočeMoja mama voli Interneta. A sve zato što ste uspjeli je vrlo jednostavan i dostupan je govoriti o bojama i isto cvjećar njega. Šaljem majčinu priču Coleus. Krajem lipnja, moja majka pronađena školski vrata sitne izblijedjele otrostochek. Donio sam ga kući i zasadio prvi u staklu, a malo kasnije - u ošišan plastičnu bocu. Uskoro Coleus ne samo otišao u rastu, ali i zahvalio se štednja je vrlo lijepa i jednostavno div lišće. U roku od mjesec i pol dana gotovo svaki Lina je više od dlan!

Coleus raste u velikom loncu, koji se nalazi na južnoj prozor. Lonac pun vrt zemljišta i tla koje imamo - crna zemlja. Očigledno, to je savršeno pogodna za biljke, kao što nema dodatnih gnojenje Coleus ne prima.

Video: Foundling. Kažemo i pokazati 04.07.2016

Jedina stvar - svakodnevno zalijevanje u popodnevnim satima, postupno okreće prema suncu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako raste Coleus iz sjemena?Kako raste Coleus iz sjemena?
Coleus hibrid u vrtuColeus hibrid u vrtu
Coleus iz sjemenaColeus iz sjemena
Coleus: održavanje i njegaColeus: održavanje i njega
Coleus nepretenciozanColeus nepretenciozan
Coleus forskolii i svojim ljekovitim svojstvimaColeus forskolii i svojim ljekovitim svojstvima
ColeusColeus
Coleus Hybrid i njeguColeus Hybrid i njegu
Coleus lišćeColeus lišće
Coleus Hybrid - ukrasni KrapivkaColeus Hybrid - ukrasni Krapivka
» » » Coleus, luksuzni nahoče

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea