Ideja o stvaranju cvjetnjak na prozor
Video: Jednostavna i Spektakularan cvjetnjak u Tiru

Prozori mog stana idi na istok. I na istočnim prozorske većina cvjetnica osjećam divno. Sunce ih nije pritemnyayu, jer ispred prozora su stabla i sunčeva svjetlost raspršena po svojoj lišće.
S početkom jeseni, kada je svjetlo dana smanjen, koristite dodatnu rasvjetu - dvije fluorescentne lampe 40 vata.
Rasti cvjetnica je lako, važno vrijeme za vode i hrane, ukloniti mrtve lišće i cvijeće, ne propustite pojavu bolesti i štetnika.
Video: Povijest školskog klumby.mpg
Biljke na prozorskoj dasci pokrivene samo na jednoj strani, tako da se jednostrano oblik. No, unatoč tome, ne okrenuti: tako da su više u izobilju i bujna cvatu. Kada pupoljci cvatu, lonac može okretati, tako da se cvijeće su okrenuli prema sobi.
U vrućem vremenu, a tijekom sezone grijanja, lagano poprskajte lišće ili zrak oko njih. Tijekom sezone grijanja ili uključite ovlaživač pokrivanja bateriju s vlažnom krpom.
Ja oploditi biljke humate rješenje: 1 g Yul vode svakih 7-10 dana. Jednom tjedno moj prozor prag i prozor.
Cvjetnica krasiti moju kuću tijekom cijele godine. Jednom, na primjer, begonija reznicama od nje, bez obzira na godišnje doba.
I zamijeniti biljke proliti svoje mlade doći. Senpolii također cvatu tijekom cijele godine, zimi se pridružili ciklama, Poinsettia, krizantema, shlyum-Berger, proljeće cvatu gloksinija, Kohler, jaglac, Pelargonium, hibiskus.
Rajčice na prozorskoj dasci - čudo doma
Što povrće može se uzgajati na prozor?
Kako pokvariti moje dieffenbachia lišće
Kako odabrati prave biljke za sjeverno prozorima i drugim dijelovima svijeta
Saksiji biljke na prozorima i prozorske klupice
Episcia - pravi ukras mog prozorskoj dasci
Jagode na prozorskoj dasci molim vitamine zimu
Rajčice na prozorskoj dasci: posebnu pozornost
Rasvjeta biljke u zimu
Gloksinija lijepa
Melissa na prozor
Pelargonije na prozorskoj dasci