Epiphyllum ekstravaganca

Epiphyllum ekstravagancaPrije šest godina, dobio sam rezanje Epiphyllum. Cvjetni volio neobično ravne mesnate listove. Stavite ga u rastresitom tlu, velika količina lonac nije pokvaren. Kao što je rast je vezan za dva bambusa palicama. To razmnožava reznicama, koje iskorjenjivanju prilično jednostavno. treba samo jedan dan da ih osušite, zatim zabode u tlo (supstrata, kao i odraslih biljaka), tako da sve i nastavio, ali Epiphyllum nije procvjetao. Ubrzo saznaje da je cvijet trebaju uspavan razdoblje na temperaturi od + 10-15 stupnjeva. Izvor iz prvih zatvorenih kućnih ljubimaca izloženi Epiphyllum vidikovaca prethodno promatranje temperature za nekoliko dana.

Ovo radim kada je vrijeme još bio hladan, ali mraz - je beznačajan. Nije dostavljena na staklu, au oskudnom hladu. U ovom ograničenom zalijevanje na cvijet korijena nisu istrunuo.

S dolaskom vrućina je postala uobičajena skrb: zalijevanje tijekom sušenja zemljanim koma, povremeno dosta kompleksnog mineralnog gnojiva za kaktuse. Dakle, on je odrastao tijekom cijelog ljeta na istom mjestu u uskoj posudi, vymahal do 1 m visine.

U rujnu ove godine, bilo je dugo očekivani pupoljci, povećava u veličini svaki dan. Oploditi cvijet, počeo sam promatrati. A tek nedavno je procvjetao u raskošnim bijele cvjetove, izlučujući jak okus.

Prva noć, dva cvijeta procvala, a sljedeći - samo četiri. Otkrili su pred našim očima, s početkom u 22.00, a ujutro zatvorena i usahne. Nezaboravni spektakl!

No, nisu svi Epiphyllum cvatu noću, crveni cvjetovi biljke moje majke cvatu u popodnevnim satima. Štoviše, oni nisu obdareni aromom i manji u promjeru. Sada znam da moram posaditi za cvjetnice.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako da se brinu za kaktuse. Neke uobičajene pravila.Kako da se brinu za kaktuse. Neke uobičajene pravila.
Epiphyllum. Zgodan čovjek s neobičnim imenom.Epiphyllum. Zgodan čovjek s neobičnim imenom.
Scarlet cvijet-EpiphyllumScarlet cvijet-Epiphyllum
Raznolikost šumi kaktusa Epiphyllum: Studija, usporediti, odabratiRaznolikost šumi kaktusa Epiphyllum: Studija, usporediti, odabrati
Pokupochki listopadaPokupochki listopada
EpiphyllumEpiphyllum
Kaktus Epiphyllum: posebnu pozornost, obrada i reprodukcija u kućiKaktus Epiphyllum: posebnu pozornost, obrada i reprodukcija u kući
Epiphyllum i selenitsereusyEpiphyllum i selenitsereusy
Moj kaktus šumaMoj kaktus šuma
Kaktusi mog suprugaKaktusi mog supruga
» » » Epiphyllum ekstravaganca

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea