Aeschynanthus

aeschynanthusU mojoj zbirci nekoliko vrsta aeschynanthus, jedan od njih - mramornom aeschynanthus. On me uhvati dugo vremena - dobro narasla i procvjetao povremeno neobične zelene cvjetove. Ali jednog dana nakon cvatnje primijetio dugu zelenu kapsulu. Uzimajući u obzir dobro shvatio - Boll. Iskreno, nisam očekivao takav požurila iz cvijeta. Nakon nekog vremena pod pretvorio u pahuljasto ispucao rep. Ispostavilo se - dospjele sjemena. Svaka sjemenka s pištoljem bio je poput sjemena maslačka.

Aeschynanthus razmnožava reznicama. Ja ih okorenyayu u vodi, ali proces je dugotrajan. To može potrajati mjesec ili dva, a ponekad i više, dok će se dugo očekivani korijene.

Zima mramora aeschynanthus dobro podnosi. Previše muke za brigu ne dostavi. No, jedan nedostatak je još uvijek tu kad biljka cvjeta, lisne uši se mogu pojaviti na cvijeće. Dobro je da postoji takva smetnja u ljeto, a to je moguće obraditi aeschynanthus otvorenom.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
AeschynanthusAeschynanthus
Aeschynanthus - spektakularni kaskadni od lišćaAeschynanthus - spektakularni kaskadni od lišća
Uvjeti aeschynanthus sadržajaUvjeti aeschynanthus sadržaja
Aeschynanthus dva mjeseca kasnijeAeschynanthus dva mjeseca kasnije
Aeschynanthus veličanstvenih, skromnim ljubičice i žaba-HeucheraAeschynanthus veličanstvenih, skromnim ljubičice i žaba-Heuchera
Briga aeschynanthus - to nije jednostavna stvar!Briga aeschynanthus - to nije jednostavna stvar!
Aeschynanthus - neobičan stanovnik kućeAeschynanthus - neobičan stanovnik kuće
Aeschynanthus mramoraAeschynanthus mramora

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea