Buketi i cvijeće na Valentinovo
Video: Kako izgraditi buket cvijeća za Valentinovo? Vytvoryashki
sadržaj
Dan buket Valentinovo (Prema časopisu „Cvijeće u kući”, veljača 2013.)
Marina Solyanov putem e-maila
Uoči najromantičniji, toplo i dirljiv odmor - Valentinovo - Želim podijeliti tajnu izrade ovog „valentinovo” da vaše druge značajne ostat će upamćena po mnogo godina da dođem.
Mnogi od vas vjerojatno su vidjeli lijepe cvjetnih aranžmana u obliku srca. Oni se koriste za ukrašavanje vjenčanje automobila, ili dati svoje najmilije, pokušavajući upotrebom boje izraziti dubinu njegovih osjećaja. No, ako ste mislili da je za takvu pjesmu, a možete posjedovati? Da, to ne mora nužno ići u cvjećarnici i potrošiti mnogo novca. Tu je vrijedno da se vrati možda s potrebnim materijalima.
Dakle, potreban vam je ruža, vodu i cvjetni pjene (ili, kako ga nazivaju, pioflor) za proizvodnju boja srca. Potonji se može naručiti preko interneta, jer ovaj proizvod ima nije sve cvijet trgovine. Bolje je izabrati spužvu, koja ima posebnu kapaciteta tava.
Za početak proizvodnje pripravka potrebno je namočiti vlage apsorbira baze. Jednostavno sipati vodu izravno na spužvu, koji je u tavi, i pričekajte dok se ne upije. Dodati vodu dok pioflor dok ga više ne apsorbira. Ako ste kupili spužvu bez palete, a zatim ga potopiti u bilo kojoj drugoj posudi i držati u vodi dok se ne padne na dno. Zatim ga izvadite i pustite da voda odvod van.
Nakon što se bavila sa spužvom, početak postavljanja ruže. Rezati proizlazi da je duljina svake nogice ruža bila 0,5 do 1 cm iznad spužve, uklanjanje impulse. Zatim pažljivo umetnite stabljika u pjenu - u neposrednoj blizini, cvijet do cvijeta. Može nadopuniti rad listova, vrpce i svijeće. Nemojte ograničiti svoju maštu, stvaranje i ugodno iznenaditi prijatelje i obitelj!
Christina Khorolskaya Tula
Video: Ljubav buket. Naručite cvijeće na Valentinovo - SendFlowers.ua
Jednog dana sam uništio moj odnos s mojim voljenima, strah od odgovornosti. Činilo se da se ništa ne može mijenjati, ali sam našao snage da bi konačni pokušaj da se povrate ljubav. Uvjerio sam ga da dođe u moju kuću za sljedeći poziv. On je došao ljut, mrzovoljan, a cijeli njegov nastup je pokazao da toleriraju nije postavljen sa mnom. Ali onda je vidio moje iznenađenje na noćnom ormariću - dva visoka lijepom stakla, tkane jedni s drugima. Između plovila gori plamen svijeće koja se sastoji od dvije polovice srca.
Nisam čak ni reći ništa: favorit vjerovati u moje iskrene osjećaje i onda oprosti mi i zaboravi djelo.
Da bi sastav, pored mojih naočale i svijeće potrebno rafija, 6 uske pupoljci ruže, 2 čajne ruže, različak 2, 2 božur je srednje veličine i 6 zatvorenih pupova istog cvijeta.
Početak proizvodnog procesa I koji je spajao naočale noge Rafija kabel (možete koristiti traku). JA omotan oko njih, tako da se u kraj kabela okrenuo infinity znak. Za povezivanje čaše je više prikladan za samo ih stavi na čvrstu površinu i, držeći jednom rukom, kako je brod, s druge strane omotati svoje noge. Ovaj pokret zahtijeva neke vještine, tako da nemojte se obeshrabriti ako prvi pokušaj ne uspije. Sljedeći korak je da se formira mini-bukete. Za to, zajednička sam sve cvijeće i uske pupoljci na dva jednaka dijela i početi da ih kombinirati zajedno. Kao rezultat toga, svaka gomila sastojala od tri pupoljaka ruža, tri pupoljci pions dva cvijetu na jedan različak i jedan pion međusobno konvencionalna nit. Cvijeće su bili spremni zaroniti u vodu, što sam napuni čaše. Naravno, prije rada s cvijećem, ja odrezao stabljike do 5 cm. Visina ovisi o veličini svojih naočala, tako da je potrebno smanjiti stabljike, tako da bukete i ne pada iz spremnika, a ne spadaju u to.
Konačna akord je svijeća u obliku srca, što je najbolje odgovara situaciji. Naravno, sastav je bio kratkotrajan, ali uspjeli smo uzeti sliku od njega, a sada sprema snimku kao maskota u našem obiteljskom albumu.
Cvijeće za ljubitelje
10 Najromantičniji cvijeća za Valentinovo
Cvjetni aranžmani Valentinovo
Petunija Valentinovo
Legenda o Valentinovu
Ukras za odmor s cvijećem
Svijećnjak Valentinovo ljubav svijeće za grijanje
Valentinovo jagoda sa šlagom
Kako odabrati prave ruže za svečane buket?
Sretan Valentinovo!
Sretno Valentinovo!
Azalea i „Valentinovo” - put u srce
Valentinovo
Pokloni za Valentinovo: mitovi i stvarnost
Valentinovo svojim rukama: pozdrav, svijeća, ažur privjesak, pivo Valentinovo
Valentinovo: Kako napraviti iznenađenje drugo poluvrijeme
Kako napraviti buket suhog lavande?
Kanadski ljudi se pripremaju za Valentinovo
Put do srca otvaraju ukusnu buket
Novi Zeland cvijeće cvjeta na dan Valentinovo
Izložba ljubičica Valentinovo