Izvorni buketi cvijeća Krakow tržištu

Ovog ljeta, moj prijatelj, profesionalni cvjećar, prodavatelj je otišao na autobusnu turneju Krakow-Venecija-Budimpešta. Naravno, iskustvo je automobil i kamion, ali odvojeno želim podijeliti fotografije s Krakow cvijet tržištu, kako bi vam pokazati fantastičan bukete koje možemo naći osim u velikim gradovima, a to nije sigurno. Prosudite sami:

tsvety1

tsvety21

Vijence iz moje Svjetlo je došlo do potpunog užitka, ali onda je primijetio da je u našoj kulturi, svi ti vijence su povezane samo s groblja, a Poljaci s praznika. Usput, to je cijena koju vidite u zlota.

tsvety2

Začuđuje pogled od lijevog ruba minijaturne bukete, i samo dotakne!

tsvety3

I toliko ruže u buketu naše kupnje iznimno rijetke. Za krakovchan očito to ne čini buketische egzotično.

tsvety4

tsvety5

tsvety6

tsvety7

tsvety8

Pa, u redu, imam sljedeći buketa bez daha, o djevojkom, ja obično šutjeti - to je kao da ne uzdiše, a ne uzdahom. Već se vratio kući, shvatio sam da se ne fotografira glavna stvar - reakciju prijateljima:

tsvety9

tsvety10

Video: u Odessa tržište cvijet bum

tsvety11

tsvety12

Video: Cvjetni Salon Valcer cvijeća, poslati cvijeće Kharkov, Ukrajina i svijeta

tsvety13

tsvety14

tsvety15

Evo na sljedeću fotografiju pojavljuje wafted domovina:

tsvety16

Suncokreti sam bio iznenađen, kod kuće u Pavlograd nisu vidjeli na tržištu. Čudno je da nakon putovanja, počeli su se pojavljivati ​​ne samo kao Sveta sa svjetlom ruku ...

tsvety17

tsvety18

tsvety19

Ali suština naše šetnje kroz Stari Mista (tzv stari dio grada) bio je posjet Katoličkoj crkvi, u kojem smo udario cvjetni aranžman na oltaru:

tsvety20

Začudo u skladu s miru i tišini orguljske glazbe ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Rose iz buket: je li moguće?Rose iz buket: je li moguće?
Međunarodni festival cvijeća otvoren je u St. PetersburguMeđunarodni festival cvijeća otvoren je u St. Petersburgu
Gorko iskustvo kupnje šimširGorko iskustvo kupnje šimšir
Naš dugo očekivani sastanak !!!!Naš dugo očekivani sastanak !!!!
Reci ženi: „Volim te” s cvijećem!Reci ženi: „Volim te” s cvijećem!
Sve spremno? zatim je otišaoSve spremno? zatim je otišao
Umjetnost davanja bukete vrijednost bukete cvijeća, buketa svježeg cvijeća, buketa poljskog…Umjetnost davanja bukete vrijednost bukete cvijeća, buketa svježeg cvijeća, buketa poljskog…
Želja za svjetlo i tvrdog slijetanjaŽelja za svjetlo i tvrdog slijetanja
Moj novi rastyushkiMoj novi rastyushki
Ruth lahyu: umjetnost cvijet uređenje, sam uzgaja cijeli život!Ruth lahyu: umjetnost cvijet uređenje, sam uzgaja cijeli život!
» » » Izvorni buketi cvijeća Krakow tržištu

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea