Priča cvijeće
Jednom sam objavio nakon oko posuda za cvijeće sadržaj
Danas želim vam pokazati ne samo originalnu ideju, utjelovljen od strane ljudi iz različitih dijelova planeta Zemlje, već i jednostavnost njihove provedbe, u nekim slučajevima. Drugim riječima, pokušao sam pokupiti takve Pot ideje koje možete isprobati ponoviti, čime uređenje njegova unutrašnjost te naglašavajući omiljena biljka!
Školjke, donio iz mora, može biti zanimljiv ukras lonci. Za to nam je potrebna samo vrlo dobro ljepilo. Iz daljine izgleda kao biljke opletene perle. Po mom mišljenju, ovaj komad namještaja može se pripisati etničkom stilu, što ga čini prepoznatljivim i mogućnosti pogledati zanimljiv u gotovo bilo kojoj prostoriji.
Video: saksije sa zlatom list (DIY) | Ideje WESTWING
Laza64 na našoj web stranici pokazuje Dekor lonac more kamenje. To je također vrlo zanimljiva.
Video: saksije - Biljke vs Zombies 2 - # 21 + Novi Zombatar!
Kukičane ukrase. Slučajno uhvaćen ovdje takvu ideju. Po mom mišljenju, to dodaje neke topline lonce, pogotovo u zimskim mjesecima. Jednostavno odaberite zanimljive teme, poput boje - i voila! Na našim stranicama postoje kvalificirani radnici, kojima je takva ideja je jednostavna. Podsjetimo najmanje radionica tkanja Anastasiyki posude. No, ta ideja je sasvim uobičajeno u cijelom svijetu. Evo varijacija koje sam našao posude.
Video: Cvjetni lonac od trupaca sa svojim vlastitim rukama
Debeli užad i drvene perle napravio je moderan u svakom trenutku!
Svi smo došli iz djetinjstva, a ovdje smo korisne za djecu leechki i kante. Pogledajte kako zanimljiv izgled metalne kante u obliku posude.
Ništa manje zanimljivo je keramički leechka, uz naznake bezbrižno djetinjstvo. Često, ovi Gizmos se skuplja prašinu negdje u ormaru i na tavanu, ali kako zanimljivi oni mogu pobijediti u unutrašnjosti!
Sljedeća ideja za provedbu teško, ali odjednom svladati umijeće keramike, i to silom. Upravo sam volio ovu lončanica, i htjela ga pokazati! Istina je da je sladak?
Oni koji imaju kućne ljubimce, čak i većina običnih tegle nikad neće biti prazna. Proždiru - a održat će se! :)
Imati dobro raspoloženje i vaše lijepe lonci rastyushkam!
10 Ukrašavanja ideja Gabioni vrt
Bonsai vlastite ruke
Jednostavni načini za ukrašavanje cvijet vaza
Dekor cvijet vaza
Saksije ili stvaranje odmor sa svojim rukama
Izbor saksije
Izbor saksije
Prskalica iz plastične boce i olovke
Cvijeće: od klasične do afričkog stila
Izvorni lonci iz cijelog svijeta
Kako ukrasiti posude za cvijeće za kuće sa svojim vlastitim rukama?
Ideje Dizajn: lonci za cvijeće
Ideje za cvjetne posude
Ukrasni ideje za vaš vrt u retro-chic stilu
Crijep ukras u morskom stilu
Dekor biljke dio 2
Sve vrste saksije, od keramike plastike
Izvorni tegle sa svojim rukama
U novoj godini će biti popularne ukrasa od bijelog cvijeća
Mini auto nesreća stupili u saksije
Svijetleći saksije