Kupite buket cvijeća i darova
sadržaj
Video: Alexander Barykin - Ja ću biti dugo vremena voziti bicikl

Video: Gypsy boy pokrio pjesma A. Barykina - Ja ću biti dugo vremena voziti bicikl
8. ožujak nije daleko, što znači da će uskoro svi predstavnici jači spol morati potrošiti na cvijeće. No, kako se ispostavilo "vijesti", Na ovogodišnjem povećanju troškova buket, u odnosu na prošlu godinu za 30-50%. I to je u redu ako se radilo o nekim luksuznim nizozemske ruže. još skuplje "dostupan" grančice mimoza.
Činjenica da su cvijet cijene znatno povećao, "Izvestia" rekao je u nekoliko tvrtki.
- Uvjerite se sami. Prošle godine smo prodali 40 rubalja po komadu ruža, sada - 60 rubalja. Mimosa sam košta 15 rubalja po grančicu sada - 25-30 rubalja, - kaže direktor tvrtke u blizini Moskve "svijet boja"Bavi veleprodajom isporuke.
Cijene rastu zbog promjene tečaja, cvjećar, objašnjava. Jačanje eura - cijene porasle na aukciji u Nizozemskoj, odrastao dolar - skuplje usluge u međunarodnom prometu. A domaćih kvalitetnih cvijeće nisu ohrabrujući. Stalak za dan ili dva i sušiti, prodavači žale.
U međuvremenu, 8. ožujka za cvjećare - najviše željeni datum. Na ovaj dan, mnogi od njih naprave pola ukupan prihod za godinu dana. Kupci tradicionalno ne štede i malo mark-up početi na 100%.
- Prošle godine smo prodali za 70-80 rubalja tulipana. A sada, vjerojatno će podići cijenu za 90, - kaže vlasnik jednog od moskovskih trgovačkih lanaca.
Ako su nizozemski tulipani utjecati na euro, Abhazijcima mimoza - i oni su većina na našem tržištu - zbog abnormalno toplog vremena koji se dogodio u zimskim mjesecima u ovoj zemlji.
- Broj mimoza, uvezen iz Rusije u Abhaziji za odmor 8. ožujka, bit će samo 25% izvoznih količina proljeće 2008. - žaleći direktor Instituta za botaniku akademije znanosti Abhazije Sergej Bebiya.
Međutim, sami cvjećari vjerujem da to nije slučajno dogodilo. Iako priznaje da smo morali da prtljati s Abhazijcima mimoza.
- morao sam skupljati, zapečaćen u vrećice i čuvati na hladnom mjestu. Ako mimoza cvjetati u vrijeme, to se događa puno i zato je cijena niska. A ako cvjeta prekasno ili prerano - visoka - kaže poduzetnik iz Adler. Prema njezinim riječima, ove sezone, maloprodajna cijena mimoza rasti za barem 30%.
Usput, veliki veletrgovaca s Abhazijcima cvijeće ne vole raditi.
- U potpunosti šverc, - kaže voditelj nabave u jednom od kapitalnih tvrtki. Njihov raspon - Nizozemski mimoze, koje se uglavnom kupuju florističkog salone. Veleprodaja Cijena - 60 rubalja po grančicu. Maloprodajnu pahuljasto "stranac" može povući na 200-250.
još jedan "sudionici" Cvjetna tržnica - sveprisutni baka. 8. ožujka mogu kupiti iste ili Mimosas tulipane s bitno "popust", Međutim, porijeklo ovih proizvoda je obično protuzakonito.
Cvijeće Zamioculcas - to je vrijedno vidjeti!
Briga za cvijet ficus kod kuće
Aichryson Crassula i sad su mi se !!!!!
Krizantema `brietner`
Kordilina apikalni
Lithops živo kamenje
Nikita Botanički vrt predstavljena posjetiteljima 120 sorti tulipana
Mimoza
Biljke su pokazali sposobnost da komuniciraju
Imena kaktusa
Zašto znak „frizerka” orhideja „je tako uobičajeno?
Tlo za biljke
Kijev je uveo 35 plaćene usluge vrtlarstvo i uređenje okoliša
Državna nagrada na području krajobrazne arhitekture i dizajna „kvitucha Ukrajina…
Na Festival cvijeća Pavlovsk pokazati 10 sorti ruža (St.
Mjesto održavanja olimpijskog jedriličarska regata čudno mjesto
Broj parka u Moskvi u 2020. će rasti gotovo tri puta
Plodno tlo na Marsu
Google planira potrošiti 10 milijuna $ na razvoj geotermalne energije
Na Dorogojichi otvorena & rdquo; kvіtuchy kalendar & rdquo;
Udovica Georgea Harrisona je posvetio svoj vrt