Hoya cvjeta 7 tajne cvatnje Hoya
Biti ili ne biti - to Hamlet dilema na neki čudan način je kada je riječ o posudama loze. A sve zbog osigurati za njih loše ime kvare obiteljske sreće. No, sve to glupi izumi. Pogotovo o Hoya. Cvate zhizneutverzhdayusche, tako da su sve sumnje u komadiće - naravno, biti!
Sloboda-mila i neovisna
Znam da su mnogi kuća biljke Hoya uglavnom zbog svoje Nepretencioznost. Ali čini mi se da sam je jako posebna - neuobičajeno tolerantan. Tijekom dugih godina zajedničkog života, postali smo prijatelji s njom, a jedan čak i moglo bi se reći, slagati. I na početku nisam ni znala kako se pobrinuti za to. Zašto, naziv cvijeta saznao nedavno, kada je ugledao poznatu tvornicu u časopisu. Nedavno sam saznao da je ona nehotice stvorili najbolje uvjete.
Ljeto uglavnom žive u zemlji, a zimi, često napuste kuće, tako da ne mogu redovito pratiti domaće boje. Kad sam donio ovu biljku obitelj, pomislio sam: ovdje je još jedan cvijet suđeno da se bore za opstanak, ali napustiti dar je neugodno. Međutim, takve teškim uvjetima je otišao samo korist. Biljka je preživio, ne samo s relativno rijetko zalijevanje, gnojenje i izravan, ali i procvjetao. Naravno, ne odmah i svugdje. Nekoliko godina Hoya raste u blizini prozora u sobi na zidu. Tu su sunčani, a ona fino osjećala tako uvelike proširio da svrgnut visi pored slike. To su pokazali djevojka, činilo se da je obrastao ostavlja Hoya, ona živi u vrtu. Izgledalo je posebno impresivan ukupni sastav, kada je zraka sunca koja pada na njega. Kada djevojka nije vidjela lišća, to je za sliku pronaći drugo mjesto.
Iako Hoya i odrastao u sunčanom i toplom, nikada nisam vidio da je procvjetala. No, ispostavilo se da je za sve svoje strpljenje, ona je vrlo slobodoljubiv.
Prvi put sam vidio njezinu cvatu, pogotovo kada je podigao još jednu tvornicu - za balkon. Možda je soba Hoye nije imao dovoljno svježeg zraka.
7 tajne cvatnje
To je tako otvoreno da to nije neka razmažena djevojka, ali samostalna djevojka, unloving uslužan pozornost. Sada na balkonu imala sam nekoliko vina, i svi su u cvatu, a često i dva puta godišnje - proljeće i jesen. To je nevjerojatna, jer je balkon je puno hladnije nego u stanu, a klima nemamo mekana - još Sibiru.
Hoya cvijeće su neobične, vrlo slične umjetne. Jedan od mojih prijatelja, čak mislio da sam je posebno uređena biljka. Prije toga, ponekad s nekoliko grančica cvijeća iskopali i staviti u vazu, ali sada znam da to nije potrebno - za sljedeću godinu na ovom mjestu cvijeće nisu učvršćeni. Bio sam jako sretan kad sam saznao da Hoya je različite boje, - svakako tražiti druge vrste. Čak sam primijetio da miriše iznenađujuće - cijeli balkon je mirisni kad Hoya cvjeta, ali iz nekog razloga miris se osjeća samo u večernjim satima i ujutro i popodne ga nije vidljiv.
To je tako čudno cvijet. Želim preporučiti da se ove biljke u kući za one koji su, poput mene, ne mogu si priuštiti da se stalno i puno vremena da bi se dobio dom boju koja često izopćeni, ako je rad povezan s poslovnim putovanjima. Hoya je za vas! Ona zna kako se strpljivo čekati bez ljutnje i gorčine.
Hoya cvijeće
Hoya
Mogu li zadržati kuću Hoya vosak bršljan?
Hoya bella, vosak čudo
Hoya
Hoya mesnati
Hoya je ona koju mi se, ali ovo omiljeno
Cvijeće i plakati (Hoya
Evo ljepote!
Sve što je odrastao preko ljeta - 2 (moj Hoya
Hoya - penjač s baršunastim cvjetovima
Hoya - cvatnje vinove loze
Moj Hoya procvjetao! Značajke za njegu
My Fair Hoya
Reprodukcija Hoya