Za razliku od čvrstog uvjerenja

Do 22. svibnja ove godine, bio sam čvrsto uvjeren da rhododendrons nisu za južne obale, sa svojim karbonatnim tlima, unatoč činjenici da je u posljednje vrijeme došlo je do sorte, savršeno raste ne samo neutralna, ali i alkalne tla. Dakle, svaki put, što je u St. Petersburgu u zimi, svakako otići i vidjeti staklenika Botanički vrt-Institut Komarov (BIN RAS), koji se divio eterično ljepotu „Rosewood”.

Osim toga, život je ostao u sjećanju ljepota gustiš Rhododendron Pontian i žute do Abaga pašnjak u kavkaskom Reserve, gdje smo studenti se ljetni staž. Zamislite moje iznenađenje kada, u parku „Ayvazovskoe” u selu Partenit sam vidio „Rhododendron kraljevstvo” u leđa u nepotpunom japanskom vrtu!

Rhododendrons dobro rastu na padinama, na mjestima gdje je puno kiše padne u područjima s umjerenom ili hladnom klimom, ali ovdje?

Video: Gotovo 60 godina u blizini Moskve ljetnih stanovnika živi u glavnom plinovoda nije svjestan opasnosti

Rhododendrons očarani ljepotom sljedeća grupa turista

Japanski vrt još nije kompletan polaganje kamena

Što ogroman rad utrošen prilikom polaganja kamenja, u pripremi sjedala, držeći navodnjavanje!

Video: Trepavica ekstenzije u Bunchuzhnaya FaceArt studiju

Ljepota zimzelene rhododendrons izgledaju nestvarno

Već zasađeno cijela kolekcija rhododendrons

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zaštita japanska kamelijaZaštita japanska kamelija
Rhododendrons iz sjemena, voditi brigu o sadnicaRhododendrons iz sjemena, voditi brigu o sadnica
Heather u vrtu njeguHeather u vrtu njegu
Rhododendrons, odabirRhododendrons, odabir
Rhododendrons u mom vrtuRhododendrons u mom vrtu
Njega i uzgoj rododendronaNjega i uzgoj rododendrona
Izbor položaja za sadnju rhododendronsIzbor položaja za sadnju rhododendrons
Uzgoj rhododendronsUzgoj rhododendrons
Fotografije sobne biljke i cvijećeFotografije sobne biljke i cvijeće
Grupa sadnju rhododendronsGrupa sadnju rhododendrons
» » » Za razliku od čvrstog uvjerenja

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea