Za razliku od čvrstog uvjerenja
Do 22. svibnja ove godine, bio sam čvrsto uvjeren da rhododendrons nisu za južne obale, sa svojim karbonatnim tlima, unatoč činjenici da je u posljednje vrijeme došlo je do sorte, savršeno raste ne samo neutralna, ali i alkalne tla. Dakle, svaki put, što je u St. Petersburgu u zimi, svakako otići i vidjeti staklenika Botanički vrt-Institut Komarov (BIN RAS), koji se divio eterično ljepotu „Rosewood”.Osim toga, život je ostao u sjećanju ljepota gustiš Rhododendron Pontian i žute do Abaga pašnjak u kavkaskom Reserve, gdje smo studenti se ljetni staž. Zamislite moje iznenađenje kada, u parku „Ayvazovskoe” u selu Partenit sam vidio „Rhododendron kraljevstvo” u leđa u nepotpunom japanskom vrtu!
sadržaj
Rhododendrons dobro rastu na padinama, na mjestima gdje je puno kiše padne u područjima s umjerenom ili hladnom klimom, ali ovdje?
Video: Gotovo 60 godina u blizini Moskve ljetnih stanovnika živi u glavnom plinovoda nije svjestan opasnosti
Rhododendrons očarani ljepotom sljedeća grupa turista
Japanski vrt još nije kompletan polaganje kamena
Što ogroman rad utrošen prilikom polaganja kamenja, u pripremi sjedala, držeći navodnjavanje!
Video: Trepavica ekstenzije u Bunchuzhnaya FaceArt studiju
Ljepota zimzelene rhododendrons izgledaju nestvarno
Već zasađeno cijela kolekcija rhododendrons
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Rhododendrons iz sjemena, voditi brigu o sadnica
Zaštita japanska kamelija
Najpopularniji i uobičajene vrste rododendrona
Rhododendron kraljevstvo u japanskom vrtu
Rhododendrons, odabir
Grupa sadnju rhododendrons
Sastavi Rhododendron