Zbogom plesati jesen Ball krizanteme od Nikitsky botaničkom vrtu (Krim

ovogodišnja jesen je teško, i svaki put, trčanje mimo procvat polje krizantema, da ću stati i diviti se ljepoti cvijeća. Ali, to tako dogodilo da je ovo prilika jučer predstavila meni - 18. studenog. I ja sam oduševljeno i slastica „zaronio” u auru - aura posljednjem plesu jesenskom loptu.

Posljednji ples jesen krizantema Ball 2014

Ljepota je priznao kraljici loptu ove godine - „Kiko” nije utakmice ravnodušnim većinu sorti posjetitelja (prošle godine, ova sorta na izložbi nije podnesen, a 2012. dobio je titulu vice-kraljica).

Kraljica Ball 2014 & amp; amp-ndash- razreda Kiko

Video: Stanovnici i gosti iz Krim ovih dana mogu razgledati tradicionalni `Ball hrizantem`

Na području ove godine prisustvovali su svi kraljice prošlosti. Na njihovoj web stranici mi je rečeno u materijalu.

Kraljica Ball 2007 & amp; amp-ndash- razreda Anastasia

krizantema s loptom - glazba Alexander Gorshkov Video

No, novi Anastasia, što nije bilo u prethodnih izložbi - vrsta „Anastasia Star White”.

Ocjena Anastasia Star White

Izabrana kraljica ove godine, naravno, upućuje na to da mnoge posjetitelje poput neobičnih paukovidnaya obliku cvatova u krizantema. I ovdje je jedna takva sorta - „Zlato Strings”.

Krizantema paukovidnoy oblik cvatovi stupanj zlato žice

Na ovogodišnje izložbe predstavljena 60-novinok- sorti od njih - 10 velikih noviteta krizanteme i karanfili melkotsvetkovyh 50 novih proizvoda.

Grade-inovacije Lilly pop vrt

Video: Krizantema u Krim glazbe saksofon

Ove godine, kao i proteklih godina, pokazali svoje nove proizvode i uzgajivače Nikita Botanički vrt - Smykova Natalia Vladimirovna (velikih krizantema) i Andryushenkova Zoya Pavlovna (melkotsvetkovye krizantema).

sorta Nova Vrt Royal Masterpiece

Nova sorta uzgoja Nina vrt

U posljednjem plesu krizantema sorti kružio široku paletu boja, i ja ih se dive, „zamrznut” od sreće, Uklanjanje kamere ovu cvjetni ljepotu.

Zelena Shamrock razred

Pink razne holmdel Tamno

Jedna od mojih omiljenih žutih sorti Nankingu

Neusporediva narančasta razne astro Brončana

Iznenađujuće bijela sorta Zembla Bijela

Moj nominalni stupanj „Ljudmila” zasjala u plesu njegova raskošna ljepota.

Grandiflorum Krizantema razne Ljudmila

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Krizantema u SevastopoljKrizantema u Sevastopolj
Žuta Krizanteme Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrtaŽuta Krizanteme Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrta
8 Queens lopte krizantema od Nikitsky botaničkom vrtu8 Queens lopte krizantema od Nikitsky botaničkom vrtu
Zelena krizantema jesen lopta Nikitsky botanički vrtZelena krizantema jesen lopta Nikitsky botanički vrt
Bicolor Krizanteme Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrtaBicolor Krizanteme Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrta
Još nije izblijedio krizantemaJoš nije izblijedio krizantema
6 Najljepši jesenski krizantema Ball 20136 Najljepši jesenski krizantema Ball 2013
Krizanteme jesen BallKrizanteme jesen Ball
Krizantema 2009Krizantema 2009
Roza, lila, ljubičasta krizantema velikih Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrtaRoza, lila, ljubičasta krizantema velikih Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrta
» » » Zbogom plesati jesen Ball krizanteme od Nikitsky botaničkom vrtu (Krim

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea