Čudo dvostruko

Video: DOUBLE čudo Božje! intervju Karpinsk

Ja sam bio uočio na izložbi u raznim „Orange Bowl” je neobičan bračni cvat na jednom cvjetnih izdanaka. Isprva sam mislio, da je jedan od cvatova neće normalno razvijati i usahne, „nestati”, ali je bio u krivu. Danas je to „Sijamski cvat” živ, zdrav, nije daleko iza u cvijetu svoje susjede i svidi posjetiteljima svoje zlatno dvostruki „čudo”.

Dvostruka cvat krizantema Orange Bowl

Video: Dvostruko staklo radi čuda

Dvostruka cvat krizantema Orange Bowl

I to je normalno cvat iste sorte. Usput, to je neka vrsta 'Orange Shar` počela prošle godine prom queen 2012.

Video: Obostrani tavi s non-stick premaz "Master Grill". Dvostruka čudo tavi. ttstv.ru

Orange Bowl

Orange Bowl

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Oprema čudo!Oprema čudo!
8 Queens lopte krizantema od Nikitsky botaničkom vrtu8 Queens lopte krizantema od Nikitsky botaničkom vrtu
Paprika zlatno čudo vrijedno pažnjePaprika zlatno čudo vrijedno pažnje
Izložba tulipana u Nikitsky Botanički vrt, 2015 - „ekstravagancija boja, osjećaja i…Izložba tulipana u Nikitsky Botanički vrt, 2015 - „ekstravagancija boja, osjećaja i…
Moja zlatna čudo!Moja zlatna čudo!
6 Najljepši jesenski krizantema Ball 20136 Najljepši jesenski krizantema Ball 2013
Top 10 sorti frotir ranim tulipanaTop 10 sorti frotir ranim tulipana
Krizantema 2009Krizantema 2009
Čudo cvijet - kiseljakČudo cvijet - kiseljak
Nacionalni park Gauja bori za titulu čudo prirodeNacionalni park Gauja bori za titulu čudo prirode
» » » Čudo dvostruko

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea