Miris šarenica?

Možda jedini istinski ljubitelji bradatih perunika znam koliko različiti njihove podvrste. Za mnoge posjetitelje šarenici Nikitsky botanički vrt probranih mirisa postao pravo otkriće.

Djeca očito uživao u raznim okusima slastica med, vanilija, čokolada i karamela. Riđ sorta `Copatonic` mirisala čokoladu.
Miris šarenica?

Video: narezochka # 54 - Što miriše?

Još jedna crveno-smeđe raznolikost „StoptheMusic” mirisala na karamele s mandarina.
Miris šarenica?

Med okus s blagom gorčinom isijavao neku vrstu „HighMaster”.
Miris šarenica?

Činilo se da je gorak med na usnama ostavlja neku vrstu `Ulaznice za Fancy`.
Miris šarenica?

Pravi favorit u „Iris koktel” mirise postao „CloudBallet” sa slatkim cvjetnim i karamel okusa.
Miris šarenica?

Video: Miris dijamanta? Novi miris po Accendis

Prekrasna žuta razred „Limelighter” cvjetni miris, koji se skladno nadopunjuju limeta limun bilješke.
Miris šarenica?

Poznavatelji okusa radije grade „MulledWine” s luksuznim cvjetnim mirisom.
Miris šarenica?

Klasična Iris miris note koje se koriste u mnogim parfeme vodećih parfema tvrtke u svijetu, bili su:

Sort'Romantic večer "
Miris šarenica?

Video: Mjesečno smrdjeti

Sort'Thin Blue Line '
Miris šarenica?

Sort'New Centurion '
Miris šarenica?

Sort'Morning raspoloženje '

Miris šarenica?

U raznim „FruitCocktail” klasičnim mirisom šarenice dopunjena citrusa bilješke.
Miris šarenica?

Ja stvarno volio smeđe-žuta grade „ArabianStory”, koji je imao duhovit miris vanilije, malo osvježena citrusa bilješke.
Miris šarenica?

Naravno, definicija cvijet arome - subjektivan pojam, ali stručnjaci su pomogli u to određivanju meni. Najmlađi od njih svidio okus sorte „Sneezy” - karamel sa mandarina.
Miris šarenica?

Mladić s kojim sam često poklopio definicija ne samo osnove okusa, ali njegove nijanse - bilješke.
Miris šarenica?

Moj prijatelj Irisha - psiholog radi modeliranja za druge: njuškanje šarenice.
Miris šarenica?

I to nije sve, jer svaki dan u vrtu cvatu novih sorti perunika. Osim toga, nakon cvatnje, oni mijenjaju svoj miris: tako, uoči omiljene sorte „zadržan maglom”, koji izlučene znojem izlazi božji slatki okus bez gorčine, astringency, sljedeći dan je klasični miris irisa.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Duga na Gilboa perunikaDuga na Gilboa perunika
Njemački Iris - lijepa, ljekovito i jestivoNjemački Iris - lijepa, ljekovito i jestivo
Iris - Secesija kraljIris - Secesija kralj
Bapske priče za mog unukaBapske priče za mog unuka
Izložba tulipana u Nikitsky Botanički vrt, 2015 - „ekstravagancija boja, osjećaja i…Izložba tulipana u Nikitsky Botanički vrt, 2015 - „ekstravagancija boja, osjećaja i…
Iris kao dar iz vrtaIris kao dar iz vrta
Iris Extravaganza od zore do sumrakaIris Extravaganza od zore do sumraka
Duga Iris cvjetnice akordiDuga Iris cvjetnice akordi
Rose miriše ružuRose miriše ružu
15 Imenovane šarenice15 Imenovane šarenice
» » » Miris šarenica?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea