Miris šarenica?
Možda jedini istinski ljubitelji bradatih perunika znam koliko različiti njihove podvrste. Za mnoge posjetitelje šarenici Nikitsky botanički vrt probranih mirisa postao pravo otkriće.Djeca očito uživao u raznim okusima slastica med, vanilija, čokolada i karamela. Riđ sorta `Copatonic` mirisala čokoladu.
sadržaj
Video: narezochka # 54 - Što miriše?
Još jedna crveno-smeđe raznolikost „StoptheMusic” mirisala na karamele s mandarina.
Med okus s blagom gorčinom isijavao neku vrstu „HighMaster”.
Činilo se da je gorak med na usnama ostavlja neku vrstu `Ulaznice za Fancy`.
Pravi favorit u „Iris koktel” mirise postao „CloudBallet” sa slatkim cvjetnim i karamel okusa.
Video: Miris dijamanta? Novi miris po Accendis
Prekrasna žuta razred „Limelighter” cvjetni miris, koji se skladno nadopunjuju limeta limun bilješke.
Poznavatelji okusa radije grade „MulledWine” s luksuznim cvjetnim mirisom.
Klasična Iris miris note koje se koriste u mnogim parfeme vodećih parfema tvrtke u svijetu, bili su:
Sort'Romantic večer "
Video: Mjesečno smrdjeti
Sort'Thin Blue Line '
Sort'New Centurion '
Sort'Morning raspoloženje '
U raznim „FruitCocktail” klasičnim mirisom šarenice dopunjena citrusa bilješke.
Ja stvarno volio smeđe-žuta grade „ArabianStory”, koji je imao duhovit miris vanilije, malo osvježena citrusa bilješke.
Naravno, definicija cvijet arome - subjektivan pojam, ali stručnjaci su pomogli u to određivanju meni. Najmlađi od njih svidio okus sorte „Sneezy” - karamel sa mandarina.
Mladić s kojim sam često poklopio definicija ne samo osnove okusa, ali njegove nijanse - bilješke.
Moj prijatelj Irisha - psiholog radi modeliranja za druge: njuškanje šarenice.
I to nije sve, jer svaki dan u vrtu cvatu novih sorti perunika. Osim toga, nakon cvatnje, oni mijenjaju svoj miris: tako, uoči omiljene sorte „zadržan maglom”, koji izlučene znojem izlazi božji slatki okus bez gorčine, astringency, sljedeći dan je klasični miris irisa.
Iris kao dar iz vrta
Vrijedni „izglađivanje”
15 Imenovane šarenice
Glamura i luksuza šarenice
Njemački Iris - lijepa, ljekovito i jestivo
Iris - Secesija kralj
Crvena šarenice
Otvaranje izložbe tulipana u Nikitsky botaničkom vrtu
Pjevajući i plešući šarenice
Rose miriše ružu
Izložba tulipana u Nikitsky Botanički vrt, 2015 - „ekstravagancija boja, osjećaja i…
Udišući miris perunika
Cvjetnim djeca
Iris engleski
Izložba Ruže iz Nikitsky botaničkom vrtu
Gomoljasti šarenice i šarenica korijena
Bapske priče za mog unuka
Iris Extravaganza od zore do sumraka
Duga Iris cvjetnice akordi
Duga na Gilboa perunika
Botanički vrt u Jalti cvjetao više od 120 sorti iris