Zimski cvjetanje Clematis

Video: Što trebate za izobilju cvatnje Clematis

Zima je ove godine, kao i obično, na Kuban je u žurbi. I to nije ništa novo za nas: mi smo navikli na to u prosincu pupoljci nabubri na stablima, gomoljasti dotaknu u rastu, zakašnjelom ruža procvjeta. No, ove zime je slomljena sve zapise! Uoči novogodišnjih praznika (ako je to apsolutno sigurni - 28 prosinac) imali priliku vidjeti cvatnje Clematis.

cvijet Clematis

Video: Clematis macranthon. Cvatnje i ima sadržaj

On je procvjetao, međutim, nije sa mnom, njegov nešto sam izrezati Clematis na reznica (detalj pisati o tome zasebno). I vidio sam ovo malo čudo u susjednoj ulici, u dvorištu tuđe. Uz tužno ostavku otišao školskom matineja (ja ih ne volim - energičnost, neorganiziranost, glazba je uvijek rumbles tako da ozbiljno zabrinuti za sigurnost bubnjiće), čak i na dvije strane nisu posebno gleda. Liana je odrastao daleko od ograde, ali čak i njegov periferni vid, odmah sam vidio nešto nevjerojatno. Na pozadini smeđe lišće doslovno svijetli pod sredina zime sunce cvijet plavi licu mjesta. Nisam mogao ravnodušno proći posljednji ljetni pozdrav. Kako ste uspjeli preživjeti tu toplinu ljubavi ljepotu do prosinca, jer noću smo bili dosta jaki mrazevi? Pupoljak, očito, su čekali pod debelim baldahinom lišća i malo grijao na suncu i, u poslušnosti zov prirode, on je procvjetao.

Pogled iz daljine

Tako je, prijatelji, ponekad i minirana zanimljive fotografije) uživaju u zimskim cvijet bori, jer mu je nesvjesno pokušati na ulogu „paparazzi”)

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Clematis zhakmanaClematis zhakmana
Clematis hibridClematis hibrid
Clematis, sjemenke i razmnožavanjeClematis, sjemenke i razmnožavanje
Clematis patensClematis patens
Alpski ClematisAlpski Clematis
Clematis OkhotskClematis Okhotsk
Clematis i ClematisClematis i Clematis
Clematis planinaClematis planina
PavitPavit
Clematis, naš proslavljeni otkrićeClematis, naš proslavljeni otkriće
» » » Zimski cvjetanje Clematis

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea