Zimski cvjetanje Clematis
Video: Što trebate za izobilju cvatnje Clematis
sadržaj
Video: Clematis macranthon. Cvatnje i ima sadržaj
On je procvjetao, međutim, nije sa mnom, njegov nešto sam izrezati Clematis na reznica (detalj pisati o tome zasebno). I vidio sam ovo malo čudo u susjednoj ulici, u dvorištu tuđe. Uz tužno ostavku otišao školskom matineja (ja ih ne volim - energičnost, neorganiziranost, glazba je uvijek rumbles tako da ozbiljno zabrinuti za sigurnost bubnjiće), čak i na dvije strane nisu posebno gleda. Liana je odrastao daleko od ograde, ali čak i njegov periferni vid, odmah sam vidio nešto nevjerojatno. Na pozadini smeđe lišće doslovno svijetli pod sredina zime sunce cvijet plavi licu mjesta. Nisam mogao ravnodušno proći posljednji ljetni pozdrav. Kako ste uspjeli preživjeti tu toplinu ljubavi ljepotu do prosinca, jer noću smo bili dosta jaki mrazevi? Pupoljak, očito, su čekali pod debelim baldahinom lišća i malo grijao na suncu i, u poslušnosti zov prirode, on je procvjetao.
Tako je, prijatelji, ponekad i minirana zanimljive fotografije) uživaju u zimskim cvijet bori, jer mu je nesvjesno pokušati na ulogu „paparazzi”)
Clematis vinogradolistny
Clematis florida
Clematis hibrid
Clematis ljubičasta Clematis ili
Clematis planina
Clematis integrifoliya
Clematis lanuginoza
Clematis patens
Clematis zhakmana
Clematis vititsella
Pavit
Alpski Clematis
Clematis krupnolepestny
Clematis Okhotsk
Kako poboljšati gustoću cvatnje Clematis?
Clematis - „Zvijezde” u vrtu
Clematis (Clematis
Malo o klimatisah
Clematis, sjemenke i razmnožavanje
Bush Clematis
Clematis i Clematis