Drugi život buket krizantema
Video: Cvijeće
sadržaj
Video: Cvijeće kanzashi
Rođendan mi je u veljači, što je na njega i dao mi hrpu skupštine, koji je bio jedan krizantema. Kada je rezati, i sigurno ne znam, ali imam hrpu dobro stajala tjedan dana, a zatim izgubio ukrasne svojstva, i odlučio sam ga baciti. Uklonjeno celofan folijom (nemojte ga baciti u kompost!), Hrpa raspala i vidio sam da krizantema ima 2 bočne izdanke. Odluka pokušati iskorijeniti ih odmah ustade. Ja ih pažljivo odvojiti od stabljike, jedan, sasvim iskreno, nije bio vrlo obećavajuće u tom pogledu, premlad ni lignificated još započeo. No, drugi je bio dobar.
Video: Master Class Kako ukosnice leptir kanzashi cvijeće trake Part 2
Gledajući Withering ostavlja krizantema, sam oklijevao, ali je li to vrijedi za početak, jer sigurno neće uzeti korijen u vazi života već najmanje tjedan dana. Ali onda sam pomislio, što ako ste sretni! Potting tla za sadnice bio sam spreman, stoji u kotlovnici, ja umočen kriške reznice kornevin ih i pokrivena banke posađeno. Sve je to radnja odvija 27. veljače. Mala stabljike ne može uzeti korijen, umro je dva dana kasnije. A drugi je održan! Skinula sam banku, to emitirana i navijali govoreći, dječak, drži se, vjerujem u vas! Oko mjesec dana otišao kapaciteta korijenski sustav, a onda je došao dugo očekivani puca, moja beba-Krizantema počele rasti! Pogledajte kako je lijepo postao sada!
Video: Cvijeće plastičnih boca !!! Jednostavna i lijepa !!!
To je tako iznenada imao sam još jedan krizantema. Jako mi je drago da guraju svoje sumnje i poslati ga kompost Pile. A ti se dogoditi da korijen biljke iz buket?
Kako zadržati krizantema u vazi - „drugi život” za boje u nekoliko minuta
Krizantema `brietner`
Hrizantema
Velikih krizantema
Krizantema Bacardi
Šarm krizantema: njega, uzgoj
Krizantema - kraljica jeseni
Krizantema Početna
Krizantema iz buket
Krizantema godišnje
Krizantema - simbol sunca
Malo Krizantema i cvatnje gotovo cijelo ljeto