Drugi život buket krizantema

Video: Cvijeće

Ova priča - nastavak niza postove o mom zimske planinske zabave.

Krizantema iz buket

Video: Cvijeće kanzashi

Rođendan mi je u veljači, što je na njega i dao mi hrpu skupštine, koji je bio jedan krizantema. Kada je rezati, i sigurno ne znam, ali imam hrpu dobro stajala tjedan dana, a zatim izgubio ukrasne svojstva, i odlučio sam ga baciti. Uklonjeno celofan folijom (nemojte ga baciti u kompost!), Hrpa raspala i vidio sam da krizantema ima 2 bočne izdanke. Odluka pokušati iskorijeniti ih odmah ustade. Ja ih pažljivo odvojiti od stabljike, jedan, sasvim iskreno, nije bio vrlo obećavajuće u tom pogledu, premlad ni lignificated još započeo. No, drugi je bio dobar.

dva bijeg

Video: Master Class Kako ukosnice leptir kanzashi cvijeće trake Part 2

Gledajući Withering ostavlja krizantema, sam oklijevao, ali je li to vrijedi za početak, jer sigurno neće uzeti korijen u vazi života već najmanje tjedan dana. Ali onda sam pomislio, što ako ste sretni! Potting tla za sadnice bio sam spreman, stoji u kotlovnici, ja umočen kriške reznice kornevin ih i pokrivena banke posađeno. Sve je to radnja odvija 27. veljače. Mala stabljike ne može uzeti korijen, umro je dva dana kasnije. A drugi je održan! Skinula sam banku, to emitirana i navijali govoreći, dječak, drži se, vjerujem u vas! Oko mjesec dana otišao kapaciteta korijenski sustav, a onda je došao dugo očekivani puca, moja beba-Krizantema počele rasti! Pogledajte kako je lijepo postao sada!

Ukorijenjeno rezanje krizantema

Video: Cvijeće plastičnih boca !!! Jednostavna i lijepa !!!

To je tako iznenada imao sam još jedan krizantema. Jako mi je drago da guraju svoje sumnje i poslati ga kompost Pile. A ti se dogoditi da korijen biljke iz buket?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzgoj krizantema - Tajne uspjehaUzgoj krizantema - Tajne uspjeha
Krizantema - kraljica jeseniKrizantema - kraljica jeseni
Briga za ružeBriga za ruže
Zašto uvenu pupoljci krizantema?Zašto uvenu pupoljci krizantema?
Reprodukcija krizantemaReprodukcija krizantema
Krizantema `brietner`Krizantema `brietner`
Moja lijepa krizantemaMoja lijepa krizantema
Krizantema iz buketKrizantema iz buket
Legenda o krizantemaLegenda o krizantema
Moje domaće cvijećeMoje domaće cvijeće
» » » Drugi život buket krizantema

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea