Posjet uzgajivač šarenice
Video: Perunike. Posjet Nelly
sadržaj
Video: Perunike u vazi od Riolis. Završetak!
Komercijalni interesi, pretpostavljam. Raste 80 sorti visokog, 55 polu-patuljak, na kraju tisuće biljaka! Miris plantaži tribina - nema riječi za opisati! Svaka sorta miriše drugačije, ne postoje dvije identične okusa. Pola dana otišao savijena u luk, sve perenyuhala! Još jedna misao, dobro, da je polu-patuljak je izblijedjelo, inače morati hodati na plantaži zlonamjerne ili na sve četiri ...
Opišite cvijeće neće, ipak neće biti u mogućnosti staviti u riječi svoje ljepote. Napominjem da su čak i visoki sorte s ogromnim veličine i težine cvjetova nisu „narušili” grm. Cvjetni stabljike su jaki, čak ni savijati pod njihovom težinom.
Ali jedan cvijet impresionirala me toliko da ipak pokušati. Donje i gornje režnjeve cvijetni omotač (latice, visi i diže se) plavkasto-sive boje, sedefasti. Nadryltsevoy češalj i wattles - ultramarin boje. Spektakularna i pomalo mračna, ali šarmantan!
Na godišnjem odmoru zemljišta malo korova, au redovima cvijeća - vlati trave. Sada dolazi vrijeme oprašivanja, tako da svi zaposlenici (ima 2, uključujući i vlasnika-uzgajivača), zauzet. Završi oprašuju - će staviti stvari u red.
Strast, čak i opsesija izbor vlasnik plantaže utječe i izaziva prisilno poštovanje. Ostavite veliki naselje dobro opremljen dom u otvorenom polju - ima puno ljubavi šarenice! Iako je mlad, ali je ozbiljan i odlučan.
Video: Yakovchuk Iris.avi
Na ovoj slici, dno - vidi kutije? Oni rastu sadnice novih sorti. Crijeva - kap u postrojenje za brzo i pravilno razvijeni. Ubrzo su se spustili na otvorenom terenu, a oni će cvasti (ne svi!), Samo sljedeće godine. Zamislite ih u 1000 novu biljnu sortu samo nekoliko će biti odabrane za daljnji uzgoj! Umjesto toga, to ne smeta, uzgoj biljaka.
Htio sam fotografirati malu kuću u kojoj živi, ali je ponovno odbio. Uklonjena dva komada, mislim da je potpuna slika o vama ne predstavljaju poteškoće.
Video: Perunike Larissa Fishchenko. Blumen. Cvijeće. Vrlo lijepa glazba
Nadam se da će uskoro uspjeti, a mi ćemo biti u mogućnosti ne samo diviti fotografije nove vrste perunika, ali ih i kupiti!
Uzmite dva - podjela bradatih šarenice
Glamura i luksuza šarenice
Visoki bradati šarenice: uzgoj i njegu
Iris - cvijet, omiljeni cvijet uzgajivači
Šarenice u vrtu
Iridodiktiumy - gomoljasti šarenice
Prisiljavajući šarenice
Razmnožavanje šarenice sjemena
Značajke šarenice rastu
Iris pumila
Šarenice favoriti uzgajivač
Iris će vam dati duginih boja na sunčanom zemljištu