Tajanstveni sjeme u vrećici Hibiscus

Volim voziti čajeva! I za mene, pojam „čaj” obuhvaća ne samo sušeno lišće za čaj grmlja. Pokusi nema kraja! Kao dodatak koristim razne bilja, suhog lišća drveća i grmlja, đumbir, zdrobljenih oraha.

sjeme

Video: Ocijenite "sretna obitelj" (2013) užas filma Film

A nedavno sam oduzeti ovaj recept: na konvencionalne savjeta za zavarivanje dodajte sjeckani trešnje grana, trešnja, ribiz i maline. Sviđa mi se! Sastojci za čaj zbirki pokupiti miris, vrećice čaja nikad kupiti. Nemam čajnik, sve kipuće vode izlije direktno u šalicu čaja, čini mi se, tako ukusna i svježe kuhanog napitka od korištenja više. Nedavno je odlučila da se počastite Hibiscus. Od torba u šalicu pao sjeme! Mala, gotovo kružna, točno veličine glave utakmicu, a boja je gotovo isti.

sjeme

Video: Sword Art Online ja OP 2 / Državni ured za reviziju / Mač majstor online sam otvorio temu 2 (Marie Bibika Ruska TV-verzija)

Znam da Hibiscus čaj - je sušeno latice Sudana ruža (Hibiscus sabdariffa). Jesam li uhvatio je sjeme? On je potrčala za informacijama na internetu. Ispostavilo se da je sjeme u vrećice sa Hibiscus nije neuobičajeno, neke čak 14 komada su. Ne znam, ovo nije prvi paket u mene, a sjeme ne pada jednom.

U principu, zasadio sam sjeme, dobra, tlo za sadnice već kupili. Pokrivene lonac banke osnovane nahoče uvjetima staklenika) sada čeka da vidi što će se moje ideje. Nadajmo se latice suše u pećima ne, inače sjeme bilo je logično da jedu, što staviti ...

Video: Uzgoj ruža iz sjemena sjemena Dio 5 2 mjeseca

Pitam ako netko ima da raste iz sjemena sudanske ruže? Ili moja ideja - gubljenje vremena?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Hibiscus pestrolistyHibiscus pestrolisty
Moja zbirka hibiskusaMoja zbirka hibiskusa
Pravilna njega i obrezivanje hibiskusPravilna njega i obrezivanje hibiskus
Hibiscus sobaHibiscus soba
Hibiscus Garden će dati jedinstven pogled na vrt parceleHibiscus Garden će dati jedinstven pogled na vrt parcele
Hibiscus - Kina ružaHibiscus - Kina ruža
Nevjerojatan hibiskus FloridaNevjerojatan hibiskus Florida
Hibiscus soba ili kineski RoseHibiscus soba ili kineski Rose
Hibiscus: skrb i uzgojHibiscus: skrb i uzgoj
HibiskusHibiskus
» » » Tajanstveni sjeme u vrećici Hibiscus

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea