Modest melkotsvetkovye krizantema
Ove jeseni, zahvaljujući naporima Lyudmila Uleyskiy, imamo dovoljno diviti veličanstvenim cvjetne krizanteme od Nikitsky botaničkom vrtu. Znate, kao nešto neugodno napisati post o svojim skromnim boje. Ali oni junački se raste u vrtu pored apartmana u gradu i to je pravi ukras. Nažalost, ne znam nazive sorti, sve ove slijetanja - rezultat razmjene između biljaka koje žive u blizini vinogradare entuzijasta)Ovdje su ti lijepe ljepote u početku bijele. Zatim latice postupno dobivaju ružičastu nijansu. Stariji cvijet, to je tamnija ružičasta boja.
I ovdje je još jedan „cvijet kameleon”: kada cvjeta - žuta, uskoro postaje previše ružičasto „rumenilo”.
I ova sorta nije dovoljno jak cvijet stabljike. Kada cvjeta u raznim bojama, pod njihovom težinom, oni padaju na tlo.
Cvat ove sorte su jednostavne, ali vrlo lijepe boje.
Pojava ovog cvijeta na mom cvijet krevet bio sam vrlo zadovoljan. Za naše selo krizantema jarko crvenim - nije česta pojava!
Očistite bijelu kapu krizantema izgleda prilično dobro u grupi)
Posebno mi se niskog stupnja: ne podnijeti, kompaktan izgled i položaj malih veličine kreveta.
Na ovoj slici - jedan od kreveta Distrikta policije. Ja često ići ovdje i uvijek sam se pitala: koliko boje u isto vrijeme da se otapa u grma (u prvom planu)?
Hrizantema
Krizantema: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Krizantema u Sevastopolj
Ne čekajući jesen
Otvaranje izložbe tulipana u Nikitsky botaničkom vrtu
Prezentacija izložbe „Krizanteme Jesen Ball 2013” Nikita Botanički vrt
Zelena krizantema jesen lopta Nikitsky botanički vrt
Žuta Krizanteme Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrta
Velikih krizantema
Korejski kuglaste krizanteme i krizantema buketnye
Krizantema Bacardi
Šarm krizantema: njega, uzgoj
Krizantema - kraljica jeseni
Krizanteme