Modest melkotsvetkovye krizantema

Ove jeseni, zahvaljujući naporima Lyudmila Uleyskiy, imamo dovoljno diviti veličanstvenim cvjetne krizanteme od Nikitsky botaničkom vrtu. Znate, kao nešto neugodno napisati post o svojim skromnim boje. Ali oni junački se raste u vrtu pored apartmana u gradu i to je pravi ukras. Nažalost, ne znam nazive sorti, sve ove slijetanja - rezultat razmjene između biljaka koje žive u blizini vinogradare entuzijasta)

Melkotsvetkovye krizantema

Ovdje su ti lijepe ljepote u početku bijele. Zatim latice postupno dobivaju ružičastu nijansu. Stariji cvijet, to je tamnija ružičasta boja.

Melkotsvetkovaya krizantema

I ovdje je još jedan „cvijet kameleon”: kada cvjeta - žuta, uskoro postaje previše ružičasto „rumenilo”.

Melkotsvetkovaya hrazantema

I ova sorta nije dovoljno jak cvijet stabljike. Kada cvjeta u raznim bojama, pod njihovom težinom, oni padaju na tlo.

Cvat ove sorte su jednostavne, ali vrlo lijepe boje.

Pojava ovog cvijeta na mom cvijet krevet bio sam vrlo zadovoljan. Za naše selo krizantema jarko crvenim - nije česta pojava!

Očistite bijelu kapu krizantema izgleda prilično dobro u grupi)

Posebno mi se niskog stupnja: ne podnijeti, kompaktan izgled i položaj malih veličine kreveta.

Na ovoj slici - jedan od kreveta Distrikta policije. Ja često ići ovdje i uvijek sam se pitala: koliko boje u isto vrijeme da se otapa u grma (u prvom planu)?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Krizantema u SevastopoljKrizantema u Sevastopolj
Žuta Krizanteme Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrtaŽuta Krizanteme Jesen Lopta od Nikitsky botaničkog vrta
Zelena krizantema jesen lopta Nikitsky botanički vrtZelena krizantema jesen lopta Nikitsky botanički vrt
Krizantema - kraljica jeseniKrizantema - kraljica jeseni
Kao zimski krizantema?Kao zimski krizantema?
KrizantemeKrizanteme
Još nije izblijedio krizantemaJoš nije izblijedio krizantema
Krizantema: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrstaKrizantema: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Krizantema 2009Krizantema 2009
Nikitsky Botanički vrt odabrao cvijet kraljica „Krizantema Ball”Nikitsky Botanički vrt odabrao cvijet kraljica „Krizantema Ball”
» » » Modest melkotsvetkovye krizantema

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea