Visibabe za 8. ožujka

Video: visibabe. Razglednica 8. ožujka rukama. Primjena papira i pamuka diskova

Od djetinjstva, visibabe za mene - nevjerojatan cvijeće. Zapamtite, film-tale "Dvanaest mjeseci"? Kao što sam želio biti u šumi, gdje visibabe tisuće.

visibaba

Video: 3D ručka dio 2. Ždrijeb visibaba za 8. ožujka

Nažalost, na našem području najveći klaster stabala zasađeno šume i starih stabala, a ostatak na zemlji bivših posjeda. No ipak, negdje su narasli (a možda i sada raste). Do 8. ožujka na tržištu smo uvijek bili nekoliko starih žena koje se prodaju male grozdove visibabe. Uživao sam tajnu od svoje majke pokrenuti na tržištu, dobro, bio je vrlo blizu naše kuće, kupiti cvijeće i dati joj. Pa, koliko novca sam bio tada, denar. Cvijeće za blagdan postao skuplji 2-3 puta, tako da sve što sam mogao kupiti - a visibaba.

Proplanak visibabe

Video: buket od visibabe za 8. ožujka

Mama posjetila je drago moje malo darove da sam još uvijek u sjećanju osjećaj sreće da sam jednostavno osvaja) Možda zato osjećam poseban osjećaj visibabe: nježnost i zahvalnost.

Jeste li znali da je u mnogim zemljama na 19. travnja, čak slave Dan visibaba? Beskrajno sretni što sada nitko prodaje visibabe, međutim, u susjednom gradu pohlepni za profit razarača primroses dalje se nalaze na našem tržištu. Ukupno 20 vrsta visibabe prirodi (2 od njih - prirodni hibrida), svi koji su pod zaštitom „Konvencije o međunarodnoj trgovini ugroženim vrstama flore i faune ugrožena” i Crvenoj knjizi Rusije.

Video: najbolji poklon za 8. ožujka. Visibabe perla. Cvijeće iz bisera.Beaded flowers.Snowdrops

Ti i ja također može pomoći zadržati visibabe u prirodi - ne ih kupiti od trgovaca-krivolovaca! Kao što znate, potražnja stvara ponudu, čak i ako ne odmah, ali ova metoda radi! I morate cvijet tržišta prodavati visibabe?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
VisibabaVisibaba
Cvijeće visibaba ili Galanthus i karakteristike njihovog rastaCvijeće visibaba ili Galanthus i karakteristike njihovog rasta
Prvi cvijeće - visibabePrvi cvijeće - visibabe
Galanthus - fotografije, njega i uzgojGalanthus - fotografije, njega i uzgoj
Visibaba presavijeniVisibaba presavijeni
Mi smo saznali kada visibabe pojavljuju u apartmanimaMi smo saznali kada visibabe pojavljuju u apartmanima
Galanthus (visibabaGalanthus (visibaba
To izgleda kao visibaba?To izgleda kao visibaba?
Kada cvjeta visibabeKada cvjeta visibabe
Kada visibabe rastu različite vrsteKada visibabe rastu različite vrste
» » » Visibabe za 8. ožujka

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea