Visibabe za 8. ožujka
Video: visibabe. Razglednica 8. ožujka rukama. Primjena papira i pamuka diskova
sadržaj
Video: 3D ručka dio 2. Ždrijeb visibaba za 8. ožujka
Nažalost, na našem području najveći klaster stabala zasađeno šume i starih stabala, a ostatak na zemlji bivših posjeda. No ipak, negdje su narasli (a možda i sada raste). Do 8. ožujka na tržištu smo uvijek bili nekoliko starih žena koje se prodaju male grozdove visibabe. Uživao sam tajnu od svoje majke pokrenuti na tržištu, dobro, bio je vrlo blizu naše kuće, kupiti cvijeće i dati joj. Pa, koliko novca sam bio tada, denar. Cvijeće za blagdan postao skuplji 2-3 puta, tako da sve što sam mogao kupiti - a visibaba.
Video: buket od visibabe za 8. ožujka
Mama posjetila je drago moje malo darove da sam još uvijek u sjećanju osjećaj sreće da sam jednostavno osvaja) Možda zato osjećam poseban osjećaj visibabe: nježnost i zahvalnost.
Jeste li znali da je u mnogim zemljama na 19. travnja, čak slave Dan visibaba? Beskrajno sretni što sada nitko prodaje visibabe, međutim, u susjednom gradu pohlepni za profit razarača primroses dalje se nalaze na našem tržištu. Ukupno 20 vrsta visibabe prirodi (2 od njih - prirodni hibrida), svi koji su pod zaštitom „Konvencije o međunarodnoj trgovini ugroženim vrstama flore i faune ugrožena” i Crvenoj knjizi Rusije.
Video: najbolji poklon za 8. ožujka. Visibabe perla. Cvijeće iz bisera.Beaded flowers.Snowdrops
Ti i ja također može pomoći zadržati visibabe u prirodi - ne ih kupiti od trgovaca-krivolovaca! Kao što znate, potražnja stvara ponudu, čak i ako ne odmah, ali ova metoda radi! I morate cvijet tržišta prodavati visibabe?
Galanthus (visibaba
Visibaba: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Kada cvjeta visibabe
Visibaba angustifolia
Kada visibabe rastu različite vrste
Mi smo saznali kada visibabe pojavljuju u apartmanima
Prvi cvijeće - visibabe
Nježna visibaba u fotografiji
To izgleda kao visibaba?
Kada cvjeta visibabe?
Slatka visibabe
Prvi cvjetovi
Visibaba
Visibaba