Jesen cvatnje ruže
Kako je lijepa jesen ruže! Nije ni čudo da ovaj cvijet stil kraljice vrta - iznimne cvijeće niz različitih nijansi plemenite arome.sadržaj
No, kao i sve okrunjene glave, ruža prilično hirovita: potrebno je ograničiti jednu od svojih zahtjeva u idealnim uvjetima postojanja - kriviti sebe. Ruže se ne ide na kompromis, oni ne mogu smiriti, niti uvjeriti. Ako za njih idealna temperatura je + 20-25 ° C, u takvim uvjetima ruža oduševit će vas bogatom dugo cvatnje.
Video: CHIC FILM "ROSE BLOSSOM" (2016). 3 i 4 serije. Ruski melodrama trendovi 2016
Pa, ako lokalna temperatura ljeti je još uvijek ispod te razine, ali ako je gore, u mom, rascvjetane ruže mogu uživati samo u jesen s vremena na vrijeme.
Tek u jesen, kada se smanjuje temperatura i vlažnost veća, ruže pokazuju svoje cvjeta u punom sjaju.
Tako živimo: ljeto rezati pupoljci koji su procvale u jutro i navečer skoro umro, osuši se žezi i suha s vrućim zrakom
Sve te biljke, a cvijet uzgajivači, čeka jesen, njezin dugo očekivani hladnom i kišovito.
To je kad cvjetnice ruže izgledaju zaista kraljevski!
Video: Jesen reznice ruža. Mi obavljanje pokusa
Nikad se ne zna koliko dugo će „kraj ljeta” kada dođu do prvih mrazeva, ali ni u tim kratkim trenucima porastao šarm sa svojom izvanrednom ljepotom.
Danas, 20. studenoga dana 9 noći 4. i vrt Kraljice, čini se, i ne mislim se povući!
Kada biljka ruže na otvorenom terenu u proljeće?
Ruže
Prvi cvatu - kako je sretno!
Cvatući
Vrste ruža
Klasična crvena ruža
Razmnožavanje mojih ruža
Stalni cvatnje ruže
Moje ruže
Rose u blizini kuće
Briga za ruže
Uzgajati ruže
Širi kuća ruža!