Oxalis - izvrstan pokrovnost!

Video: Oxalis / kiseljak

Gledajući kroz post neki dan o djetelina, koji se može koristiti kao pokrovnost, mislio joj šarmantan biljka koja uspješno ispunjava tu ulogu.

cvijet Oxalis
To loboda (Oxalis). Naravno, to se ne može nazvati skromnim cvijeće fin, ali volim svoju slatku draž. Zanimljiva povijest njegove pojave u meni. Shamrock uoči Nove godine donijeli poklon prijateljima Baltiku. Oni su rekli da je to „djeteline sreće”, bolje će rasti sa mnom, više sreće donosi u našu obitelj. Biljka je vrlo malen, u maloj zemljanoj posudi. U proljeće sam zasadio na krevetu i oksalis tako brzo pretvorio u malu gustom makijom, što nisam imao vremena da primijetiti!

Video: Vrste tla pokrivaju ukrasne jagode, Mahovnjaci i šilo Phlox #urozhainye_gryadki

loboda

Cvate dva puta preko ljeta: u kasno proljeće i ranu jesen. U našoj regiji Oxalis Lossless transfera zimu bez zaklona. Može se uzgajati kao houseplant, ja na zahtjev najstarije kćeri u jesen iskopali mali grm i posadi u lonac, sve zime marljivo brinuo za njega. Međutim, u proljeće, mi ga poslao natrag u divljinu, u korist transplantaciju on pati bezbolan. Imajte na umu da nezahtjevna biljka. Raste na mom suncu, redovito zalijevati (u nedostatku kiše), ruke izvući rijetkih korov, to je cijela briga. Ne znam je istina ili ne da je djetelina donosi sreću, ali imam dobar (narasla je super!), A u našoj obitelji su svi dobro. Ako nemate dovoljno sreće, Shamrock postrojenja, a to je siguran da će vam riješiti!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Oxalis trokutasti - leptir na prozoruOxalis trokutasti - leptir na prozoru
Oxalis boravak - vrlo šarmOxalis boravak - vrlo šarm
Oxalis soba i briga za njuOxalis soba i briga za nju
Opis Foto vrt i soba tipa oksalisa OxalisOpis Foto vrt i soba tipa oksalisa Oxalis
Houseplant Oxalis - estetska elegancijaHouseplant Oxalis - estetska elegancija
Takva različita djetelina!Takva različita djetelina!
Reprodukcija OxalisReprodukcija Oxalis
Svijetle i šarene trokutaste lišće - Oxalis ova slika!Svijetle i šarene trokutaste lišće - Oxalis ova slika!
Osjetljivo ljubičasta OxalisOsjetljivo ljubičasta Oxalis
Oxalis trokutastiOxalis trokutasti
» » » Oxalis - izvrstan pokrovnost!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea