Oxalis - izvrstan pokrovnost!
Video: Oxalis / kiseljak
sadržaj
To loboda (Oxalis). Naravno, to se ne može nazvati skromnim cvijeće fin, ali volim svoju slatku draž. Zanimljiva povijest njegove pojave u meni. Shamrock uoči Nove godine donijeli poklon prijateljima Baltiku. Oni su rekli da je to „djeteline sreće”, bolje će rasti sa mnom, više sreće donosi u našu obitelj. Biljka je vrlo malen, u maloj zemljanoj posudi. U proljeće sam zasadio na krevetu i oksalis tako brzo pretvorio u malu gustom makijom, što nisam imao vremena da primijetiti!
Video: Vrste tla pokrivaju ukrasne jagode, Mahovnjaci i šilo Phlox #urozhainye_gryadki
Cvate dva puta preko ljeta: u kasno proljeće i ranu jesen. U našoj regiji Oxalis Lossless transfera zimu bez zaklona. Može se uzgajati kao houseplant, ja na zahtjev najstarije kćeri u jesen iskopali mali grm i posadi u lonac, sve zime marljivo brinuo za njega. Međutim, u proljeće, mi ga poslao natrag u divljinu, u korist transplantaciju on pati bezbolan. Imajte na umu da nezahtjevna biljka. Raste na mom suncu, redovito zalijevati (u nedostatku kiše), ruke izvući rijetkih korov, to je cijela briga. Ne znam je istina ili ne da je djetelina donosi sreću, ali imam dobar (narasla je super!), A u našoj obitelji su svi dobro. Ako nemate dovoljno sreće, Shamrock postrojenja, a to je siguran da će vam riješiti!
Svijetle i šarene trokutaste lišće - Oxalis ova slika!
Loboda
Oxalis trokutasti
Opis Foto vrt i soba tipa oksalisa Oxalis
Shamrock na sliku i njezi
Oxalis soba i briga za nju
Oxalis soba ili „djetelina sreća”
Kako se nositi s Oxalis
Reprodukcija Oxalis
Oxalis trokutasti - leptir na prozoru
Oxalis boravak - vrlo šarm
Oxalis trokutasta - the lepet leptira u svom stanu
Houseplant Oxalis - estetska elegancija