Ideje za krevet u sjeni Solomonovog pečata

Video: cvjetnih Ideje lijepe izvorne gredice vrtne dekor

Kada okućnica je mala, a bilo bi poželjno da se biljka stabala i grmova i povrtnjak izdvojiti prostor za boje, ima vrlo malo prostora. Mnogo cvjetnjaka s punim sjenčanje često ostaju slobodni, osobito ispod drveća i grmlja. To se lako može popraviti, jer puno hlada tolerancije! Prvo mjesto među njima zauzimaju domaćina. A Salomonov pečat?

pečat cvijeće Salomonovi

Za dugo vremena moje mutne stranice kreveta bila gotovo prazna, a onda sam dobio dvije vrste domaćina i posađeno suncokreta. Ali to nije bilo dovoljno! Kao i sve drugo! Sljedeći akvizicija bio Salomonov pečat. Vidjela sam je kod prijatelja u sjenovitom vrtu i bio je samo očaran njezinom ljepotom. To je bio u kasnim ljetnim cvijećem na kupene odsutan, ali to vrsta dekorativne svijetlo-zeleno lišće je bilo dovoljno da odmah molio proces. Znam da postoje mnoge vrste Salomonova pečata (Polygonatum), na kojoj vrsti pripada, moja, neće točno reći, ali domaćica nazvao ju je „ljiljan Sibir.”

Video: Što Pasadena hladu Cvijeće u vrtu hladu

Prvi cvijeće u svom vrtu, vidjela sam samo 1,5 godina. Radost je more! Tako slatka bijela vaza sa zelenom pladnju. Kao i činjenica da su oni dobri za rezanje - stalak za dugo vremena, samo promijenite vodu pa orezati vrhove stabljike.
Začuđuje životna snaga ove biljke - čak i na teško osjenčana područja raste i razmnožava se dobro. Salomonov pečat oko će uvijek biti malo trave - to ih potiskuje, a ne kao korov raste u hladu. Smatra se da je Salomonova brtve agresora i brzo iskoristi prostor oko sebe. Ne znam imam ga mirno usporedo uz đurđevak - i da, i još jedna biljka ponašati pristojno, transplantacija je potrebno svake 2-3 godine. U Salomonovim pečatom i đurđevak ostavlja isti oblik, ali različitih veličina i boja, susjedima izvrsnu hladovinu i međusobno nadopunjuju. Mislim da je zemljište u njihovom društvu i paprat, neka joj čipke lišće ukrasiti svoj gredica u hladu.

Salomon je brtva (poligona & amp; amp-aacute-Tum)

Video: Zanimljivi ideje za vrt Prijenosni kreveta

Tlo u mom području je plodna, pa kupenu ne oploditi. No, s kišama u ljeto imamo problem, voda mora stalno. U južnim krajevima cvjeta u travnju, u srednjoj traci - u svibnju. Ako ste sretni, a proljeće je hladno i mokro, a zatim procvat Salomonov pečat može biti obožavan za 7-10 dana duže nego što je uobičajeno. Kroz popuštanja tla, imajte na umu da su korijeni Salomonova pečata ne nalazi u zemlji i duž površine tla na dubini od 2-3 cm.
Još jedan plus - Salomonov pečat savršeno zime bez skloništa.

Polygonatum kingianum

Video: cvjetnjaka. 10 Tajne cvjetnjaka u hladu. foto

Nedavno, Internet pronašao kupenu sa svijetlim crvenim cvjetovima i odmah htjela i priuštiti takav! Tko uzgaja takve brze svoje cvijeće stvarno tako zasićenih boja, kao na slici, ili ne? I premda nekoliko redaka o brizi o njoj, ja ću biti jako zahvalan!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Dekorativne figure za vrt i vrt sa svojim rukamaDekorativne figure za vrt i vrt sa svojim rukama
Salomonov pečat: ima reprodukcijuSalomonov pečat: ima reprodukciju
Sve od domaćina - Dekorativni cvjetovi za ljeto cvjetnjaka (VideoSve od domaćina - Dekorativni cvjetovi za ljeto cvjetnjaka (Video
Polygonatum multiflorum skromna ljepotaPolygonatum multiflorum skromna ljepota
Cvjetni vrt u hladuCvjetni vrt u hladu
Vrt nakon kišeVrt nakon kiše
Flower Salomonov pečat: slika i opis biljkeFlower Salomonov pečat: slika i opis biljke
Najneobičniji ideje za vrt krevetaNajneobičniji ideje za vrt kreveta
Organizirajte svoje stranice prostorOrganizirajte svoje stranice prostor
Slijetanja domaćineSlijetanja domaćine
» » » Ideje za krevet u sjeni Solomonovog pečata

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea