Dalija - ukras jesen cvjetnjaka
Video: dalija u vrtu, dahlias sadu.Ukrashenie
sadržaj
Ali nikad ne bih ukloniti nepotrebne pazušne mladice (prsta), želim mučiti biljka. Iako tvrde da to nije stresno, ali ja ne vjerujem mu. Tako sam se odlučila za low-uzgoj sorti, i čitati što pasynkovanie i štipa ne samo nepotrebno, ali čak i štetno. To je istina, moj je u sebi formira lijepe kompaktni grmlje i procvat kao dugo vremena! Prvi cvjetovi obično se pojavljuju početkom kolovoza, a zatim cvatu traje kontinuirano do prvog mraza, što se može dogoditi u studenom i prosincu. Na primjer, prošle godine ispod 0 ° C temperature pale 25 studenog.
Video: Cvijeće u vrtu
Dalija raste na sunčanom cvijet krevet, zaštićenoj od vjetra. Ja sam na području plodnog crnice, pa kad sadnju ću dodati pijesak (ti cvjetovi se ne sviđa voda stajaćica na korijenu) i malo drva jasena. Njega u pitanju gnojidbe, redovito zalijevanje i uklanjanje izblijedjele cvatovima. Pokušavam sve tlo između boja na mulch bilo improviziranu materijala - piljevinu, pijesak, drobljeni coquina, čak i samo nekoliko minuta izrezati na tanke grančice. Dakle, labavljenju je potrebno mnogo rjeđe, samo kada je malč pod navodnjavanjem će se razrijediti i pomiješati sa zemljom.
Video: dalija u vrt dizajn fotografija pod nazivom razred
I čitati da dahlias kao drvo jasena, povećava svjetlinu boje latica i služi kao sredstvo za zaštitu od gljivičnih oboljenja. Dakle, kao da ne pokvari svoje ljubimce na takav koristan i neophodan alat? Pet. A oni odgovori mi molim te njegove prekrasne cvjetove do smrzavanja. Nakon što je na površini dio umire od mraza, ja cut off to, iskopati gomolje, liječiti ih s fungicidom i poslan na zimovanje u podrumu. Neka ostatak do proljeća!
Georginy- zrak plesači!
Uzgoj dahlias iz gomolja
Briga za dalija
Ljeto skrb za dalija: Video o hranjenju, pasynkovanii i originalne podršku
Moje dahlias - funny momci
Cvijeće dalija u fotografiji, ili izgleda kao pravi kraljica kreveta
Sadnja i njega dalija
Jednostavni poljoprivredne tehnike dalija
Dalija se može razmnožavati sjemenom
Kako raste dalija
Kako raste dalija
Nekoliko savjeta o rastu dalija