Cvijeće za cvjetnjaka u penumbre: Brunner listopadne hadspen vrhnja

Dugo sam želio napraviti cvijet krevet pod širi šarolik biljke forzicija grma. Do sada, tu je rastao samo domaćini, ali mrtav-koprive. Potonji, međutim, sve dok pokušava raspolztis preko kreveta, stalno je morao ju ukrotiti.

Brunner širokolisna

Dakle, trebao sam biljka, voli djelomičnu sjenu, neagresivan, niska i, naravno, s jarko obojenim lišćem. Izbor je pao na Brunner, dijelom zbog neobično lijepim i bogatim bojama svojih cvjetova. Pod mojim zahtjevima potpuno približio Brunner širokolisna, i kad joj šarolika sorta Hadspen krema, Nisam mogao odoljeti i odmah je kupio!

Brunner - nezahtjevna biljka, osobito briga i pažnja nije potrebna. Za svoje slijetanje odabrati mjesto u polu-hladu, tlo preferira svjetlo ili srednje gustoće, kako bi ih se osjeća izvrsno, pod uvjetom da vlage u izobilju. To je jednostavno za napraviti, bez gnojiva, ali ako želite hraniti - odgovoriti dugu cvatnju, lišće će biti više i oni će biti veći. Što može oploditi? Kompleks mineralna gnojiva, organske tvari, humus.

Brunner latifolia (za razliku od bedrenice), uvijek moraju biti zaštićeni od plijevljenje i osigurati da je tlo vlažno. Prema riječima stručnjaka, ova vrsta dobro zime bez skloništa, čak i u sjevernim dijelovima zemlje, ali bilo je snježni pokrivač od 10 cm.

U jesen, kada je antena dio biljke će uvenuti, potrebno je potpuno ukloniti škare ili škare, pričekati dok se rez je suho mjesto i, ako je snijeg, ali hladno vrijeme je stiglo, sklonište za spavanje grane Brunner smreke.

Evo plavooki naseljenika pojavio u mom cvijet krevet, ja stvarno sviđa, a ti? Malo tužno, čitao sam da u mnogim mjestima Brunner raste kao korov, to je stvarno tako, mi presaditi da je jako skupo!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Žuta mrtva kopriva-Žuta mrtva kopriva-
Cvjetni vrt u hladuCvjetni vrt u hladu
Ukras u vrtu - Brunner macrophyllaUkras u vrtu - Brunner macrophylla
Bijela i plava krevet žarulje cvijetBijela i plava krevet žarulje cvijet
Brunner - postrojenja za djelomičnu sjenuBrunner - postrojenja za djelomičnu sjenu
Eritrichium vrtEritrichium vrt
Brunner: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrstaBrunner: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Njega BrunnerNjega Brunner
Šarolik biljke za cvjetnjaka, 4. dioŠarolik biljke za cvjetnjaka, 4. dio
Brunner macrophyllaBrunner macrophylla
» » » Cvijeće za cvjetnjaka u penumbre: Brunner listopadne hadspen vrhnja

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea