I mi smo stepa tulipani cvatu!

Video: izuzetna: Krim divlja tulipani cvatu

Kao što je poznato kao ove vrste, ne znam. Mislim da Tulipa sylvestris - Tulipa sylvestris.

divlje tulipani

Video: Nataša Koroleva Žuti tulipani Pjesma 90

No, pozvani smo stepom, vjerojatno zato što nema šuma u blizini. Ili je to možda tip se zove potpuno drugačiji način, ali to nije važno. Glavna stvar je da još uvijek imamo u blizini poljskog cvijeća, a možemo diviti tih sićušnih tulipane, koji su veliki, obećajem! Zakržljao, ako ne i patuljak, ne prelazi 10 cm, istaknuo latice i jako žuta. Na temelju čega oni rastu! Čvrsta glina, suha, čak i ispucana od nedostatka vlage, čvrste kao stijena. I svi oni nelagodno, cvatu! Iznad proplancima cvijeća lebdeći delikatna svježi miris koji privlači mnoge pčele. Djeca, naravno, odmah krenuo odabrati buket, ali sam uzeti dobar primjer, objasniti im što znači fraza „kako bi zaštitili prirodu.”

Prekrasna šetnja danas smo dobili: popuniti udisati svjež zrak, diveći stepe tulipane i naučiti kako bi zaštitili prirodu) A u svom području rastu divlje tulipane?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Briga za tulipaneBriga za tulipane
Vrsta tulipanaVrsta tulipana
Sadnja tulipani u proljećeSadnja tulipani u proljeće
Mjesto za tulipaneMjesto za tulipane
Tulipani i bolestiTulipani i bolesti
Bijeli tulipaniBijeli tulipani
U kakvu vodu staviti tulipane?U kakvu vodu staviti tulipane?
Tulipani raste iz sjemena i lukovicaTulipani raste iz sjemena i lukovica
» » » I mi smo stepa tulipani cvatu!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea