Gladiola u zemlji
Video: Čišćenje i skladištenje gladioli
sadržaj

Sadnja gladioli provesti krajem travnja, čim se zemlja zagrijava malo. Gladioli raste dobro na bilo obradive zemlje, ali najbolje od svega - na laganoj pjeskovitu ilovaču, s puno humusa. U gline tla obavezno dodajte pijesak.
Na parceli od gladioli jeseni sam podnošenja humusa, limeta i korištenje stajskog gnoja perekapyvayu.Svezhy nije potrebno najmanje dva razloga: lukovice u ovom slučaju su pohranjeni slabo formirane više listova i manje cvjetove. Gladiolusnye proljeće kreveta iskopao, izravnati. Gladiola sadnje reda, 20 cm između redova. Kada se sadi u furrow'm radi malo drvo jasena Sadnja provesti do dubine od 10-15 cm. Žarulje izložio 10 cm. Napuni zemlju i spustio. Djeca sade na dubinu od 5 cm. Uz dobar korijen vlage sustav ubrzano razvija. Nadalje tu je briga, gnojenje, plijevljenje, zalijevanje.

Čim gladioli počeo cvjetati, njihov Pomeroy cvatnje, odsječen. Izblijedjele cvijet stabljike su uklonjene kako bi se razvila žarulju. U jesen, u rujnu, Kopam žarulje.
Video: Veliki tjedan. Mi smo stavili stvari u red. Posađene gladioli, rajčica i jetre. u zemlji
Žarulje su izdvojiti, ja odvojiti stare žarulje, korijenje skratiti. Pokupiti djecu, odvesti ih odvojeno - ostavljajući veći. Gomolji se rasprostire se na plitke kutije i staviti u potkrovlju, on se suši. Gomolji se suše na prijetnju od prvog mraza (krajem listopada). Tada je lukovice kutija za skladištenje, dio zemlje ispod poda, sakriti, a neki pokopan u kantu u duboku rupu u tom području. Proljeće izvući, zagrijati i sadnju. Većina ruku na susjede i prijatelje. Ovdje su moji gladioli.
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
To je vrijeme za cvatnju gladioli
Kako su sadnja i njega gladioli
Kako biljka gladiola u vrtu
Gladiola Priscila - valovitog zgodan
Uzgoj gladiola
Gladioli pereopylyayutsya?
Gladiola, briga za njih
Gladiola, gladiola ili
Gladiola sadnja, njega
Kako rastu gladiola