Gladiola u zemlji

Video: Čišćenje i skladištenje gladioli

Jedan od boja koje nas oduševljavaju sa svijetle cvjeta u zemlji, su gladioli. 
Gladioli.
Sadnja gladioli provesti krajem travnja, čim se zemlja zagrijava malo. Gladioli raste dobro na bilo obradive zemlje, ali najbolje od svega - na laganoj pjeskovitu ilovaču, s puno humusa. U gline tla obavezno dodajte pijesak.
Na parceli od gladioli jeseni sam podnošenja humusa, limeta i korištenje stajskog gnoja perekapyvayu.Svezhy nije potrebno najmanje dva razloga: lukovice u ovom slučaju su pohranjeni slabo formirane više listova i manje cvjetove. Gladiolusnye proljeće kreveta iskopao, izravnati. Gladiola sadnje reda, 20 cm između redova. Kada se sadi u furrow'm radi malo drvo jasena Sadnja provesti do dubine od 10-15 cm. Žarulje izložio 10 cm. Napuni zemlju i spustio. Djeca sade na dubinu od 5 cm. Uz dobar korijen vlage sustav ubrzano razvija. Nadalje tu je briga, gnojenje, plijevljenje, zalijevanje. 
Gladiola ljetni dan.

Čim gladioli počeo cvjetati, njihov Pomeroy cvatnje, odsječen. Izblijedjele cvijet stabljike su uklonjene kako bi se razvila žarulju. U jesen, u rujnu, Kopam žarulje.
gomolji
gomolji
gomolji
gomolji

Video: Veliki tjedan. Mi smo stavili stvari u red. Posađene gladioli, rajčica i jetre. u zemlji

Žarulje su izdvojiti, ja odvojiti stare žarulje, korijenje skratiti. Pokupiti djecu, odvesti ih odvojeno - ostavljajući veći. Gomolji se rasprostire se na plitke kutije i staviti u potkrovlju, on se suši. Gomolji se suše na prijetnju od prvog mraza (krajem listopada). Tada je lukovice kutija za skladištenje, dio zemlje ispod poda, sakriti, a neki pokopan u kantu u duboku rupu u tom području. Proljeće izvući, zagrijati i sadnju. Većina ruku na susjede i prijatelje. Ovdje su moji gladioli.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Veličanstven gladiolaVeličanstven gladiola
Uzgoj gladiolaUzgoj gladiola
Gladiola, gladiola iliGladiola, gladiola ili
Sadnju gladioliSadnju gladioli
Kako biljka gladiola u vrtuKako biljka gladiola u vrtu
Briga za gladiolaBriga za gladiola
Sadnju gladioliSadnju gladioli
Gladiola Priscila - valovitog zgodanGladiola Priscila - valovitog zgodan
Gladiola na slici: raste kod kućeGladiola na slici: raste kod kuće
To je vrijeme za cvatnju gladioliTo je vrijeme za cvatnju gladioli
» » » Gladiola u zemlji

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea