Zvjezdice u travi - hionodoksy

Video: Taare Zameen Par

ja sam ih vidio slučajno prije nekoliko godina u jednom od direktorija - i zaljubili. Po mom mišljenju, stoje pred tim bojama je apsolutno nemoguće. Šarmantna sviđa sjaji iznutra hionodoks lančanik osvojiti pogled.

Hionodoksa

Naravno, naručio sam lukovice te ih zasadio. Začudo, snijeg-bijele hionodoksa Alba je bio manje izbirljiv od njegovih rođaka, s prirodnom plavom bojom - češće obrnuto. No, u pravednosti, moram reći da je „izbirljivi” - nije baš prava riječ u odnosu na hionodokse. Raste bez previše problema, njega ne zahtijeva da brzo raste, kao i većina melkolukovichnyh. Ugodno s sjenčanje - Imam slijetanje na sunčanoj parceli, au penumbre. Ono što je zanimljivo, ova biljka se razmnožava s jednakim uspjehom i bulbils, i sjeme. Ako ne uklonite usahla cvijeće i ne žuri ukloniti suho lišće u godinu ili dvije može se naći na mjestu malog grma šikarama, potpuno optočen zvijezda cvijeća.

Hionodoksa Alba

Niska (15-20 cm) hionodoksy izgledaju sjajno na pozadini zelena pokrovnost (dobre partnere - stonecrops), ispod grmlja, u kamenjarima i rock vrtovima, u blizini vode. Bijela hionodoksa blizini vunenom Staha (gore na slici) je vrlo blagi sastav. U ovom slučaju, međutim, malo kvari prošlogodišnje lišće)) Leci hionodoksy dugo ostati vesela i atraktivan izgled, čak i nakon što je pupoljak, a zatim neprimjetno otopiti u okolnim zelenilom, tako da nema problema s ostavljanjem u cvjetnjak je biljka to ne dostavi.

Video: Stas Namin i cvijeće Grupa - razbistriti zvjezdicom - Moć cvijeća (Crocus Hall - Live) 2013

Hionodoksa u cvijet krevet

Budući da djeca formiraju puno, tiho sam sjeli ove iznenađujuće cvijeće na različitim mjestima u vrtu. Moj san je da se ružičasti hionodoksoy (Pink Div ​​sorte), ali sve dok nisu ispunjeni bulbils u prodaji. Čak sam nedavno pročitao da hionodoksu može klijati u jesen kod kuće, u posudama. Mislim da će morati pokušati))

Video: Bright, lančanici, obasja!

Hionodoksa div

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Orhideje osvojiti VijetnamOrhideje osvojiti Vijetnam
Višegodišnji astersVišegodišnji asters
Hionodoksa sardinijskiHionodoksa sardinijski
HionodoksaHionodoksa
HionodoksaHionodoksa
Hionodoksa ForbesHionodoksa Forbes
Datula kućaDatula kuća
Hionodoksa divHionodoksa div
Odabir i sadnja melkolukovichnyeOdabir i sadnja melkolukovichnye
Zelena ježZelena jež
» » » Zvjezdice u travi - hionodoksy

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea