Zima - vrijeme pitanja, proljeće - vrijeme za odgovor

Video: Odgovori na vaša pitanja. transplantacije ljubičice

Početkom prosinca, konzultirao sam se s kolegama vrtlare, što učiniti sa sadnicama u prizemlju ljiljan žarulja. Onda smo došli do zaključka da je mraz neće im naškoditi, dok ima snijega, ali u slučaju odmrzne bi trebao voditi brigu o skloništu.

Klice ljiljani u proljeće

Do Nove godine mogli putovati smo došli opet, i opet u siječnju mraz hit. Iza njih slijede neočekivano rano proljeće - održivi zagrijavanja počeo sredinom veljače. Sve to vrijeme moja rastyuhi ostala pod snijegom, što na kraju pretvorio u debelu koru (Prošao sam kroz nju u zimskoj odjeći, ne pada!). Da bi to bilo jednostavno bojali: razbijanje leda kore, lako oštetiti rostochku, a ne činjenica da je moja briga će ih kušati ... U principu, svi prepušteni svojoj sudbini ...

Zbog snijega ljiljana nicati ovdje kao

Video: Rezultati ljeto 2016. odgovore na sva vaša pitanja. periskop na internetu

I ovdje smo snijeg sići u potpunosti ... Zamislite sebe kao moje emocije kad sam vidio svjež jedan u sredini zelenih cvjetnih kreveta! :)) Međutim, pod snijegom lišće znatno (sada, na suncu, postupno popuniti sa svijetlo zelena svjetlija), ali su bili živi! Susjed, Newbie u zemlju preko vikenda, bio je iznenađen: „Ovo je ono što ste tamo - salatu?” :))

Općenito, opet moje iskustvo ljiljani rastu osigurava stabilnost azijskih hibrida u našim klimatskim uvjetima (istočni, čak i pod sklonište često zamrznuti, tako da puca u omiljenoj Stargazer nisam bio čaj u proljeće čekati - s cvjetnjaka, zasađeno sa svojim žaruljama snijeg u zimi dva puta otišao u potpunosti i moram skrivati ​​zbog obilnih kiša u jesen nisu imali vremena ...).

Video: Pitajte Korshun # 1 / Vaša pitanja - svoje odgovore;)

Kada se snijeg otopio, otkrio sam na smrznutom tlu zrak žarulju ljiljan Red Room. Posada - germinated! (Sam govorio o tome ovdje) Sad ćemo pričekati daljnji razvoj: ako procvat takvih ekstremnih testova pate? Kao što će klice preživjeti novi val hladnoće (vremenski prognostičari obećavaju da u roku od dan ili dva)? Radujem se povoljnom razvoju situacije i slažem se govoriti o tome što je ova priča završava.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ljubičice - moja strast!Ljubičice - moja strast!
AlyssumAlyssum
Nepoznat cvijet pomoći razumjetiNepoznat cvijet pomoći razumjeti
Moja mala obitelj euharisMoja mala obitelj euharis
Stigao je dugo očekivani poredakStigao je dugo očekivani poredak
Sos !!! Hitno trebaju vašu pomoć!Sos !!! Hitno trebaju vašu pomoć!
Prirodni anomalija: Las Vegas pod snijegomPrirodni anomalija: Las Vegas pod snijegom
Kako da se brine za vrt u jesen i zimuKako da se brine za vrt u jesen i zimu
Moji Big Fat transplantaciju biljkeMoji Big Fat transplantaciju biljke
Odgovor na pitanje kako izgleda nakon jukaOdgovor na pitanje kako izgleda nakon juka
» » » Zima - vrijeme pitanja, proljeće - vrijeme za odgovor

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea