Zima - vrijeme pitanja, proljeće - vrijeme za odgovor
Video: Odgovori na vaša pitanja. transplantacije ljubičice
sadržaj
Do Nove godine mogli putovati smo došli opet, i opet u siječnju mraz hit. Iza njih slijede neočekivano rano proljeće - održivi zagrijavanja počeo sredinom veljače. Sve to vrijeme moja rastyuhi ostala pod snijegom, što na kraju pretvorio u debelu koru (Prošao sam kroz nju u zimskoj odjeći, ne pada!). Da bi to bilo jednostavno bojali: razbijanje leda kore, lako oštetiti rostochku, a ne činjenica da je moja briga će ih kušati ... U principu, svi prepušteni svojoj sudbini ...
Video: Rezultati ljeto 2016. odgovore na sva vaša pitanja. periskop na internetu
I ovdje smo snijeg sići u potpunosti ... Zamislite sebe kao moje emocije kad sam vidio svjež jedan u sredini zelenih cvjetnih kreveta! :)) Međutim, pod snijegom lišće znatno (sada, na suncu, postupno popuniti sa svijetlo zelena svjetlija), ali su bili živi! Susjed, Newbie u zemlju preko vikenda, bio je iznenađen: „Ovo je ono što ste tamo - salatu?” :))
Općenito, opet moje iskustvo ljiljani rastu osigurava stabilnost azijskih hibrida u našim klimatskim uvjetima (istočni, čak i pod sklonište često zamrznuti, tako da puca u omiljenoj Stargazer nisam bio čaj u proljeće čekati - s cvjetnjaka, zasađeno sa svojim žaruljama snijeg u zimi dva puta otišao u potpunosti i moram skrivati zbog obilnih kiša u jesen nisu imali vremena ...).
Video: Pitajte Korshun # 1 / Vaša pitanja - svoje odgovore;)
Kada se snijeg otopio, otkrio sam na smrznutom tlu zrak žarulju ljiljan Red Room. Posada - germinated! (Sam govorio o tome ovdje) Sad ćemo pričekati daljnji razvoj: ako procvat takvih ekstremnih testova pate? Kao što će klice preživjeti novi val hladnoće (vremenski prognostičari obećavaju da u roku od dan ili dva)? Radujem se povoljnom razvoju situacije i slažem se govoriti o tome što je ova priča završava.
Dekabrist!? Octobrist!? Možda kruglogodist!?
Stigao je dugo očekivani poredak
Ljubičice - moja strast!
Moji Big Fat transplantaciju biljke
Moja mala obitelj euharis
Vijesti za listopad
Orhideja vila ili tko na pridošlica
Cvjetni pitanja koja čekaju odgovor
U ljubičica žuto lišće
Azalea pitanje ili sam se vratio
Moje iskustvo u uzgoju ruža
Rastu ciklama iz sjemena
Molimo Vas da nas o biljnoj prehrani!
Odgovor na pitanje kako izgleda nakon juka
Kako da se brine za vrt u jesen i zimu
Sos !!! Hitno trebaju vašu pomoć!
Nepoznat cvijet pomoći razumjeti
Alyssum
Stvarno je potrebna pomoć! Mnoga pitanja - ali nema odgovora
Briga za biljke. 300 pitanja i odgovora.
Prirodni anomalija: Las Vegas pod snijegom