Primroses vrijeme
U mom vrtu je vrijeme primroses. Ne, naravno, druge boje previše, cvatu, ali jagorčevinasadržaj
Video: Primula (latinski Pr mula.)
Ovaj, na primjer, koja se uzgaja iz sjemena. Svijetao, sunčan, ona cvjeta gotovo bez prekida od početka svibnja (iu toplom proljeće - od travnja) do jesenskih mrazeva.
Ovaj sam kupio u proljeće ove godine u lonac u jednoj od lokalnih supermarketa. Nisam mogao odoljeti)) Znam da takve biljke - Lutrija: ili opstati ili ne. Ali da prođe nije bila dovoljno jaka: mali grm je posut ne samo velikim - velikim bijelim cvjetovima ... Jednom davno sam bio isti, ali u novom vrtu nakon što je potez nije mogao spasiti, pa je - drugi pokušaj.
U toplom i suhom početnu zraku kao moju prilično brzo dosadi, a ja sam ga preselio u staru kuću koja održava temperaturu samo iznad nule - samo voda nije smrznuta. Tamo je čekao mene, a ovog proljeća, a prvom prilikom, ja sam ga zasadio u zemlju.
Upravo je ta mrvica kupio na rasprodaji u vrtnom centru prošle jeseni - pravi slabić, koji je jednostavno šteta da ode.
Video: Primrose Primrose receptima postrojenja za obradu
Zemljište je već posađeno gotovo pod snijegom, ali zimu moje dijete savršeno. No, proljeće je gotovo uništio njezin snijeg otopio rano, noćurak živ, ljepše, odvijao lišće ... I onda dođe hladno. Zapravo, jaglaca takva iznenađenja vrijeme je obično ravnodušan, ali ova biljka nije imao vremena da se zaista dobiti jači, privikne na novu lokaciju.
Najviše od svega bojao sam se da bi mogao pretrpjeti korijene: bilo je očito, a to nije bilo moguće presaditi cvijet za hlađenje svoj ispupčen, jer zemlja nije stvarno odmrznuti. Zamislite što Zadovoljstvo mi je dao tiddly cvijet - jer to znači da primulka živ, da je došla k sebi, a već dobiva snagu da rastu i cvatu.
Ovdje je grm, u potpunosti prekrivena cvijećem, izrastao je iz male delenki, donio od prijatelja (kao što je jaglac, da prva fotografija - i oni rastu jedan uz drugoga). Usput, imamo primjer ovih biljaka još jednom uvjerili: noćurak dobro podnosi transplantacije podjelu, pa čak i cvatnje - ali samo ako su korijeni njih nije toliko isušiti mjesto u vrtu je dano na okus.
Ali to izvještačena uzgaja iz sjemena. Ona je teško natjecati sa „starijom sestrom” u sjaju oblika, a vrijeme je ispravan: nakon nekoliko sezona, to će učiniti ih pristojan tvrtke.
Ovdje je jaglac - Putnik)) Imam ga toliko dugo da ne mogu ni točno reći gdje je došao iz. Čini se da je, u bake na tržištu nakon što je kupio ... od jedne utičnice definirane od više biljaka - oni su bili na staroj kućici i raspršeno kroz vrtove prijatelja i mene u novom prebivalištu premještena.
Njegove guste lišće s srebrno primjesa izgledati spektakularno sve sezone - od trenutka kada je snijeg se topi, sve dok on ne leže opet. To jaglac podnosi nedostatak vlage, a time i često sam se naselili u kamenjarima, gdje je tvrtka stonecrop.
Video: Blooming jaglac mi malo o rastu
Šteta je da je potez izgubio Primula sitnozupčast - od malenog rastyushek razmnožava sjemenkama, biljke koje rastu šik ... Ali ništa: u moje vrijeme, ja ih podijelili s prijateljima, tako da je sada lako nadoknaditi gubitak))
Da, Primula mogu govoriti za dugo vremena :) Znam da među vama, prijatelji moji, mnogi ljubitelji ove lijepe cvijeća - recite nam nešto o njima. Što jaglac cvatnje sada u svom vrtu? Dakako, mnogi od njih imaju svoju priču ...
Moja duša nije mogla podnijeti! sjeme
Kat sreća
Fuksija
Kao što sam podigao ljubičasta
Orhideje - Leptiri dobro raspoloženje
Na najomiljeniji sobi!
Sansevieriya ili „štuka rep”
Uoči nove godine !!!!
Kako da se brinu za dratsenu?
Najomiljeniji cvijet
Primroses u vrtu
Primroses u slikama s naslovima