Proljeće transplantacije Peonies: ako ne mogu, ali stvarno želite
Video: veliki penis ako ne mogu, ali stvarno želite, možete. Kanal je ispunjen video o spolu zhivotnyh.Razlichnye običaj ..
sadržaj
S peonies na mene i otišao. Prvo, četiri naći u novim vrt grmlja tri beznadno zaraslim u korov. U jesen tih nesreća nije vidio u trave- dva grmlju vidio sam kad sam pokušavao počistiti malo na putu, a treći uopće naletio samo u proljeće.
Pokušaj da se korov - potpuno besmisleno. Pogotovo jer su posađene u dolini, gdje je nakon snijeg topi voda je i proljeće poplave Peonies kategorički ne sviđa. Ukratko, grm sam jedva izvukao iz zagrljaj kopriva i goutweed, ali tri odlučio još transplantirati.
Drugo, ja sam stajao s prošle godine kupio rizoma iskonske pions. Koja je, usput, također često prodaju u proljeće, a ne pada. Dakle, imao sam ih prošlog proljeća i kupio, zasađeno - i počeo se premjestiti na jesen. Dig ukopana (krši jedno od pravila: da ne ometaju prve tri godine), a ne postoji mjesto staviti da gdje je mjesto za njih značilo zgrada još uvijek se događa. I oni proveli zimu u podrumu.
Video: Najveći pripadnik svijeta. ako ne mogu, ali stvarno želite, možete. Kanal je ispunjen video o spolu zhivotnyh.Razlichnye običaj ..
U proljeće mojih peonies počela rasti mnogo prije nego što se tlo odmrznuti. Iako je podrum je tamno i hladno, to nije spriječeno. Tako izdvojena zemlja bila nigdje ...
Općenito, ako je trebalo presaditi božuri u proljeće, poželjno je da to učine što je prije moguće. Kasnije će korneklubni iskopali više traumatično za postrojenje bi postupak.
Ponekad kada kopanje odvojene dijelove grma, pogotovo ako je gomoljasto je velika i razgranata. Preporučuje se da delenki je najmanje 2 - 3 pupa. To, naravno, je optimalna, ali to mi se dogodilo i staviti vrlo malo delenki s jednom korijenu. Da, oni razvijaju duže, ali preživjeti. Dakle, ako se iznenada prekinuo komad, ona mora biti vrlo pažljivo samo posaditi i uzeti dobru brigu o tome - s vremenom iz nje, također, će rasti veliki grm.
Video: Kako biljka i briga za jele
Općenito, s obzirom na tehnologiju, proljeće sadnju peonies ne razlikuje se mnogo od jeseni. Budući da je božur na jednom mjestu i dalje će rasti za dugo vremena, morate voditi brigu o svojoj prehrani. Nažalost, kompost još nije spremna, tako da u svakom sadnju rupu sam pridonio organska gnojiva Gumi-proljeće, dizajniran upravo za proljetnu sadnju i gnojidbe. Gnojivo je prekriven zemljom, tako da ne spali korijenje i nježno staviti u jamu korneklubni.
Od važnosti ovdje su dvije zamke. Prvo, optimalna dubina sadnje smatra se kao da su bubrezi zakopano u tlu na 5 cm od teške i 7 cm na lakim tlima. Ako snažno zakopati rizoma, božur može biti teško razviti i procvjetati. Ako posađeno previše plitko - pate od hladne zime.
Drugo tlo nakon sadnje mora biti zatvorena, ali to bi trebalo biti učinjeno vrlo pažljivo. Ni u kojem slučaju ne gaze niz njezine noge - tako lako oštetiti bubrege. Nježno pritisnite tlo oko biljke, a zatim dobro zalijevati, a ako je tlo oslabio - opet šiljcima.
Smatra se da je proljeće sadnju Peonies godina iza one presađuje u jesen. No, kada je situacija snage, uz to jednostavno moraš se pomiriti. A uz dobru njegu (pravovremeno zalijevanje, oblačenje, uklanjanje korova) bez problema sa prilagodljivost proljeće sadnog pion ne nastaju.
Rezidba božuri u jesen
Moja omiljena Peonies cvatu ili drugi Šetnja kroz dachepriglashayu
Peonies: sadnja, njega, foto
Više od stotinu godina, Kinezi biljka stablo božuri
Peonies njegu
Posađene zeljaste Peonies
Moji omiljeni Peonies
Moje Peonies u vrtu
Peonies
Zašto Peonies ne cvatu?
Lijepe Peonies
Zeljaste Peonies