Primrose na rubu studenog
Video: Ukrajina na rubu prijevremenih izbora razgradi
Jaglaca, dekoracija proljeće vrtovi - to je ono što sam uvijek percipira jaglac. Zamislite moje iznenađenje kao i danas, kada je jedan od biljaka, odjednom sam pronašao jedan cvijet! I pupoljci! Primrose cvatnje krajem listopada? .. Zima je otkazan? :))
Napomena: svi listovi izgledaju vrlo jaglaca proljeće - sočna, svježa i jaka. Povećanje je otišao nedavno presadili mlade sadnice ...
Video: Ekaterinburg na pragu HIV epidemije
Međutim, ja i lila zeleni pupoljci su natečeni, a velški luk nova serija od svježeg bilja spreman)) Ja ne govorim o uobičajenoj trave: susjed na kosim travnjak je zelena i raste zajedno. U studenom prošle godine, također, bio sam zadovoljan odmrzavanje - biljke su počeli da se probudi. No, do tada se boja nije postignut))
Pa ne znam: da li biti sretan - da li uzrujan ... Volim jaglac, uvijek rado svojim bojama, pogotovo što sam dovesti do tih ljepote iz sjemena. No, to je veća briga: da li je biljka je kasno cvjetanje neće oslabiti? Oni su tada outsource zime? .. Što mislite, prijatelje? I u svojim cvjetnjaka ih je bilo iznenađenja jesen? :))
Primula promjena sobi nakon kupnje?
Primrose sadnju i njegu u otvorenom polju
Njega jaglac
Jagorčevina
Primrose soba - svijetla jaglac
Primrose cvijet - foto i njegu
Trajne primroses u mom vrtu
Moj jaglac
Ne žurite baciti jaglac
Jaglac - cvjeta od kraja travnja do srpnja
Reprodukcija jaglac vrt
Jaglac vrt