Phlox rano proljeće sadnju i ljeto briga
Video: Phlox styloid sadnja skrbi uzgoj. Kako biljka Phlox. sadnja Phlox
sadržaj

Phlox sada u modi. Mnogi ih volio i uvijek, ali stvarno poštovati svoje dizajneri upravo sada. Svi ovi cvjetovi su dobri. A okus i raznolikost boja i oblika cvatovima, a lako za njegu i uzgoj. A moderni uzgajivači donio mnogo zanimljivih sorti. Prodaja, Phlox, cvjetanja u svibnju. A sada možete ispuniti svoj vrt gotovo cijelu sezonu.
Phlox ne može posebno smetaju, oni će rasti i za sebe. Da, i da će nasevatsya. Pogotovo ako budetete s vremena na vrijeme, otprilike jednom svakih 4-5 godina, dijeleći svoje courtines da ne gube privlačnost, a ne smanjuje svoje cvjetova.
Udio Phlox bolje u jesen, oko rujna. Zašto u jesen nego u proljeće? Phlox - biljka koja voli hladnog pokretanja. Nemojte se bojati pojam „hladni start”. To samo znači da je korijenski sustav počinje razvijati kad i dalje hladno. A ako, na primjer, kupio Phlox u rano proljeće, potrebno je da budu u mogućnosti da se korijen i rasti na niskoj temperaturi, oko 3-5 stupnjeva. U isto vrijeme mora se paziti da se izbjegne natopljene korijene. Proljetna sadnja Phlox korijene u otvorenom terenu je potrebno što je prije moguće. Čim se snijeg topi, mogu se definirati za stalni boravak. Tada su se korijen i prezimiti dobro bez problema.
Pa, ako se odlučite da se brine o njima u ljeto, onda morate ih hraniti nekoliko puta. Rezultat nije bio dugo u dolaze.
prvi put Phlox je potrebno za oplodnju tijekom ponovnog rasta stabljike. 2-3 grm, poželjno je uzeti 2 kompost za smeće ili kompost. Moguće je dodati oko 2 žlice uree. Pomiješan s kompost, pospite ovu smjesu oko grma.
Ako tijekom hranjenja tla nije dovoljno vlažan, moguće je hraniti floks otopina uree stopu 2 žlice po 10 litara vode kantu.
Sljedeći hranjenje Moramo provesti vrijeme pupanja rješenje 2 žlice nitrophosphate u 10 litara vode. Pa dodati na ovu otopinu 1 žlica gnojiva „Agricola za cvjetnica.”
nakon cvatnje floks hrani kalijev sulfat i superfosfat po stopi od 1 žlica ha 10 litara vode. Ili je moguće raspršuju komposterom uz dodatak 2 žlice gnojiva pasti ili istu količinu fosfora kalijevog smjese. Kante smjesu uz kompost dovoljnoj 4 grma.
Također treba uvijek zapamtiti da Phlox ne može tolerirati postaje natopljenom. On je možda trulež korijena. Dakle, oni treba zalijevati obilno, oko kantu vode na grm.
Jednog dana sam bio u posjeti ljubavnika cvijeća. Vikendica u svojoj crnoj zemlji, zemlja masti. Osim zalijevanje i gnojenje. Vidio sam u svom vrtu Phlox pupoljke veličine odraslog čovjeka u glavu! Od tada, shvatio sam da moram hraniti Phlox.
Video: Phlox sorte i drugačije tsveta.Uhod i sadnja Phlox
Phlox: Video o ljetnom sadnju i njegu
Phlox ili baklja
Kako raste Phlox - mirisni cvjetovi ljeta?
Zgodan oduševiti svoje cvatnje Phlox
Moj Phlox
Lijepa Phlox
Scilla u mom vrtu
Razmnožavanje dijeljenjem grma
Ove prekrasne phloxes
Uzgoj Phlox „konstelacija”
Sadi Phlox
Godišnji Phlox
Reprodukcija Phlox
Uzgoj Phlox
Godišnji Phlox: uzgoj iz sjemena