Divlji izbojci o cijepljenju drveća peonies ne izgubiti budnost!
Ne samo ruže je situacija u kojoj divlja ruža podloge može ugušiti kulturne presađivanje ruže. To se događa, na primjer, i drveća božuri.U posljednjih nekoliko godina došlo je puno sadni materijal tih lijepih grmova, posebno iz Kine. U većini slučajeva, to je cijepljena na podlogu sorti zeljastih peonies stabla. Preporuke proizvođača savjetuje sadnja pokopati mjestu inokulacije do dubine od 15 cm. To je kako bi se osiguralo da se u razvoju donatora korijena zeljastih božura u, drveća Peonies postupno su se preselili na svoju vlastitu.
Ali to se događa da je korijen donatora nije dovoljno za opskrbu, što može dati cijepljene stablo božuri. A onda je proklijala svoje pupoljke, klice, koje su često toliko jaka da oni mogu uništiti cijepljena biljka, oduzima njegovu moć u potpunosti.
U takvim slučajevima, potrebno je lagano potkopao biljka, pronaći mjesto cijepljenje i mjesto gdje je dao urod korijena zaliha. Pažljivo i što je bliže moguće ukloniti rast korijena može biti čak i dio korijena, ako je dovoljno velika. Ovaj dio stvarno pokušati rasti zasebno - podloga kineski Peonies su ponekad također vrlo zanimljiva.
To se dogodilo s mojim božur Kinkaku. Prošle godine je procvjetao po prvi puta prekrasan cvijet
Tijekom ljetne narosla drugi pristojan grana i ovog proljeća u grm imao dva pupoljka. No, odjednom jedan od njih ... procvjetala i razočarani me neizmjerno. Neopisiv jednostavne latice cvijeća u nizu, zdepaste. Možda, ako svi oni grm bio pokriven, to će izgledati lijepo. Ali ja sam na čekanju za Kinkaku! Izvođenje operacija razdvojiti ove „sijamskih blizanaca” Nisam imao vremena, morao sam otići. No, u narednim danima održat će nužno.
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Sadnja peonies: sadnju božuri u proljeće, ispravne sadnja božuri
Transplantacije Peonies u proljeće za drugo mjesto
Rezidba božuri u jesen
Tree Peonies: 11 zanimljivosti o svom životu
Moja omiljena Peonies cvatu ili drugi Šetnja kroz dachepriglashayu
Peonies: sadnja, njega, foto
Sadnja i njega od peonies drveća
Pregled pion
Nacrt božur Paeonia suffruticosa
Više od stotinu godina, Kinezi biljka stablo božuri