Sprijateljiti s molodilom

Video: Kako napraviti prijatelje s animatronics pet nigts na Freddy`s

Uz ovu lijepu biljku prijatelje sam prije pet godina. Kolega čuli moj san bi dobili alpski slajd, kupio na poklon nekoliko prikladnih biljaka. Prije nego što sam se u mojim rukama „alpski” za oko tjedan dana proveo u stanu žene kupaca. Pretpostavljam da su morali trpjeti u spartanskim uvjetima. U svakom slučaju, Arabis, stonecrop a neki neklasifibilno klica je samo žao prizor. No, punašna mlada rozeta lišća s Burgundy savjeta izgledao vrlo obećavajuće.

Čuvarkuća. Privatna fotografija.

Video: Kako napraviti prijatelje s animatronics pet noći na freddy`s (dio 2)

Prve tri člana „Alpine set” bez sreće. Nemojte stajati pali na svojim testovima i usahne. Međutim, mladi bez ikakvih problema savladali na licu mjesta. Nije ni čudo, možda, naziv latinski Semprevivum To znači „besmrtan”.

Socket sam zasadio u sunčanom mjestu, a za neko vrijeme zaboraviti na naselje. Previše rasuti obično proljeće gnjavaža. Tijekom ljeta, obnovio polako odrasta i puštanje nove listove.

Video: sprijateljiti s vukovima. Prva serija

Sljedeće proljeće ukaza-reznice utičnicu. razmnožava ova biljka vrlo brzo, mladice, koje tvore rozetu-lopte. A u početku trećeg ljeta bilo je dosta dugo tamnocrvena stabljike.

cvatući malo razočarani: blijedožuta latice posebne impresije se ne proizvode. Kasnije sam pogledao kroz referentne knjige, prošetajte na internetu i saznao da možete odabrati sorte s ljubičaste, ružičaste ili bijele paperjast cvijeće. Na fotografijama, oni izgledaju sjajno.

Postoje sorte s atraktivnom mladom jorgovan, ružičaste ili bijele cvjetove

Međutim, biljka je uglavnom cijenjena zbog svom izvornom obliku. Osim uobičajene Mladi krovište, još uvijek pomlađuje pautinistoe s bijelim uzorkom na lišću, nalik paučina.

Nakon cvatnje, majka rozeta veliki presušio, ali i dalje postoji puno mladih biljaka. Uskoro se pitanje: gdje je dodati ih? Mislio sam da je zbog „Extra” utičnice može okrenuti divno bordyurchik. Dodacima zasađena na obodu kruga oko-debla lila grma. Na novom mjestu im se sviđa, a granica sada izgleda originalna.

Što bi drugo smisliti? Na primjer, biljka obnovio duž staze. A, možete stvoriti pravi „Pomlađivanje” je livada. Utičnice treba biti posađeno dovoljno daleko tako da raste i ne smetaju jedna drugoj. Samo nemojte biti lijeni da unaprijed pripremiti tlo - da biste dobili osloboditi od korijena. Uostalom, čak i kada se listovi su zatvoreni, između njih još uvijek može probiti korova, koji će ukloniti teško.

Granični mladih. Privatna fotografija.

Zanimljivo je da, ovisno o mjestu i rasvjeta eksterijera poslovnice mogu malo razlikovati. Sunce i pješčane, dobro drenirano tlo - idealni uvjeti. Samo na ovom mjestu, bio sam sadnju matične biljke. U proljeće i rano ljeto, neke utičnice se raspoređuju upadljiv crvenkasto obojenost. No, oko jorgovana - svjetlo djelomičnu sjenu, a tlo nije previše suha. No, očito, s takvim uvjetima izlaz spremni tolerirati, jer izgledaju zdravo i brzo rastu. U tom slučaju boja lišća čini malo lakši, a oni sami nisu u bliskom kontaktu jedni s drugima.

Video: RAZGOVOR SA IVANGAEM !!! sa EeOneGuy

kuća Za mlade previše, tu je, mjesto. Glavna stvar - da se brine o dobrom svjetlu (inače će biljka povući i izgubiti sferični oblik), a ne pereuvlazhnyat tla. Veliki spremnik možete napraviti cijelu pjesmu pomoću kamenčića ili školjke. Molodilo će biti odličan pratilac za aloe ili kaktus.

On se smatra jednim od većina nepretenciozan od vrtnih stanovnika. U sklonište za zimu, a ne trebaju gnojidbe. Odnosi se na sukulenti, odnosno postrojenja s rezervama vlage u sočnim listovima, pa zalijevanje mladi ne moraju.

Najmlađi među groundcover biljaka. Privatna fotografija.

Poznati botaničar DG svijetu KHessaĭon preporučuje odvajanje i sadnja reznica proljeće. Međutim, prebačen sam na novu lokaciju usred, i na kraju ljeta Izlaz dobro ukorijenjene, posaditi ih na labave tlu. Ovdje je dobra kupnja za bilo koje mjesto koje svidi svojom ljepotom i ne uzrokuje nikakve probleme ...

Vi svibanj pitati: što je s tim alpskim slajdovima? Iskreno, sve dok ona postoji samo u projekt. Ne želim razmišljati, ali nadam se, svejedno će se pojaviti na stranici u sljedećem blagdana. I, naravno, ukras u alpskom brda će biti mlada - stijena ruža.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Cvijeće za otvorene zemljeCvijeće za otvorene zemlje
Alpsko klizanje rukeAlpsko klizanje ruke
Arabis (Arabis: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrstaArabis (Arabis: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Biljke alpski slajdBiljke alpski slajd
Alpski ClematisAlpski Clematis
Cvijeće prepoznali najbolji poklonCvijeće prepoznali najbolji poklon
Alpski pondweedAlpski pondweed
Stil kamenjarimaStil kamenjarima
Brdo AlpineBrdo Alpine
Alpine brdo u blizini njene kuće: ruke njihove stvoriti čudoAlpine brdo u blizini njene kuće: ruke njihove stvoriti čudo
» » » Sprijateljiti s molodilom

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea