15 Od mojih najomiljenijih zumbula i neke varijante njihova korištenja
Hyacinths uvijek pobuđuju divljenje sve ljubitelje vrtnog cvijeća. I njihova svijetla boja, a njihov prekrasan miris, a vrlo oblik cvijeta. Ali iz nekog razloga mnogi su još uvijek boji vlastite biljke, ali radije diviti i uživati u njima na krevetima ili susjeda. To je dijelom zbog uvriježena predrasuda da hyacinths su vrlo nježni bića i loše zime, to je apsolutno u redu. Dijelom iz činjenice da hyacinths kao i tulipani, vrlo je poželjno da se iskopati svake godine. Dio iz činjenice da su zumbul žarulje navodno jako alergični. Sve je to točno, ali to je samo djelomično točno.Hyacinths savršena zimska ako sadi na vrijeme, iskopati i osušite ih stvarno jako, jako poželjan. I alergija daje zakristalizovanny (sušeni) soka zumbula, što je prilično topljiv i lako isprati običnom vodom iz slavine. No, ono što će pronaći ljepotu u svom vrtu, a možda i na balkonu, terasi ili na terasi. Zajedno, pogledajmo moje slike, a zatim svaki od vas će odlučiti za sebe koliko je ovaj cvijet je zanimljivo za vas i vašu obitelj.
Dakle, broj 1, mi ćemo se pripisati jakom roza sorte ametist, koji izgleda jako dobro s plavom muscari:
sadržaj
Nadalje, ne manje lijepa sorta.
Sorte marelica Strast (kratkog dometa), Pink glazura (prosječno), Delft Blue (dalekometni):
Ocjena marelica Strast performanse kod kuće :), zajedno s Badane, frotir tulipana i lungwort:
Pale lila sorta Atlantik na stjenovitom brdu u blizini vodopada:
Ili ovdje je blijedo plave sorte Blue Eyes, pomiješana s bijelim anemona:
Kao što sam napisao gore, stupanj Blue Palace i Anna Marie vrlo lijep izgled i u posude u vrtu ili na terasi.
Plava zvijezda je dosta različitih izgleda dobro u masovnim zasadi u granici:
Ocjena White Pearl izgleda sjajno i na stjenovitom brijegu, na granici,
a veliki gredica:
Ali pogledajte kako je zgodan u podne vaze, i sama ocjena Purple Sensation:
Pa, barem to izgleda predivno sve sorte na podlozi od ranih tulipana i muscari Armenikum ih štite. Na primjer, Peter Stuyvesant ocjena:
Još jedna stvar koju sam stvarno poput kakve Miss Saigon:
I to izgleda divno sorte Blue Star i Kronos:
Pa, na neki i Anna Liza Vrh Bijeli u košari pored Narcis privatan uopće razlikuje od konkurencije:
Još uvijek nije imala narančasta, žuta i losos sorti. Kao i frotir sorti. O njima u drugoj publikaciji, oni su dostojni posebnu pozornost. No, svi ostali su sada.
Ocjena Gypsy Queen:
Sorte vatre (u prvom planu) i Jan Boss (u pozadini):
Video: Kako napraviti kuću za lutke !!!
Od crnih sorti su vrlo zanimljive sorte Vuurbaak i Amsterdam:
Ocjena Vuurbaak:
Amsterdam zumbul i tulipana Praestans Unicum u destilaciji:
Žute je vrlo lijepa sorta Grad Haarlem:
Od tamne sorte, ja bih istaknuti raznolikost Woodstock i Ocean Delight
Ocjena Woodstock:
Ocjena Ocean Delight:
Video: Preživjeli Maynkraft sa modovima i ostalima - Pronašli smo Diamond stablo
Posve drugačije je tamna Dimention ocjena. Otkrio je ljubičasta-plava, a onda je drugi ili treći dan, mnogo tamnije i postaje gotovo crna. Totalno jedinstvena sorta.
Zumbul Tamna Dimention u destilaciji u prozoru:
Pa, nekoliko fotografija s nizozemskim poljima zumbula i onda, što mogu ugovoriti s njima.
Polja sa zumbula
I nekoliko opcija aranžmani
Video: Yoga Osnove rada po pristajati u 90 Koji mišići trebaju biti osposobljeni za dugo vremena je na nogama
Varijante pomoću cut-off:
Puno korisnih i zanimljivih stvari o zamršenosti rastućih zumbula Jednom sam saznao iz knjige NF Zolotnitsky „Cvijeće u legendi i tradicija” i članaka I.Stepanovoy „Cvijet Kiša” // „u svijetu biljaka” - 1999. - №3-4.
Vi uspješni pokusi na uzgoj ove izuzetno lijepe biljke!
Hyacinths - kada saditi?
Zumbul
Hyacinths: sadnju i njegu
Uzgoj hyacinths
Sadnju hyacinths
Prisiljavajući zumbula
Pitam se cvijet
Moji prvi hyacinths
Prvo iskustvo u uzgoju zumbula
Reprodukcija hyacinths
Hyacinths njegu
Hyacinths njegu
Hyacinths njegu
Prisiljavajući zumbula
Prisiljavajući zumbula
Prisiljavajući hyacinths kod kuće
Njegu i transplantaciju hyacinths odgovarajuće
Pravilno odabrani vremenski hyacinths slijetanja u vrtu - jamstvo izobilju proljeće cvatu
Prisiljavajući zumbul kod kuće
Hyacinths papir
Sadnju hyacinths