Daylily izložba u Moskvi
Cvjetni prikazuje su postali uobičajena pojava u Moskvi. No, oko Izložba se održava svake godine, želim razgovarati posebno se odnosi na mojih omiljenih cvijeća - daylilies.Svake godine u klubu „Moskva cvjećare» na Novinsky Boulevard, ja se u blagdansko raspoloženje kad sam došao do izložbenih daylilies. Uživajte preplavljeni novim proizvodima.
sadržaj
Organizatori - vrlo suosjećajni ljudi, ako ima pitanja, ja uvijek dati savjet, recite obje vrste i agronomska tehnike, će dijeliti zamršenosti i tehnike uzgoja. Sviđa mi se redoviti poziv stranih gostiju koji daju predavanja. Godinu dana prije, došao je vlasnik uzgajivačnice belgijskom vrtiću, govorio je o trendovima u odabiru, u posljednjih godinu dana imali goste iz Engleske, također je govorio o domaćinima.
Općenito, „hrana” ne samo za oči, ali i za um. Usput, izložba se može, ne samo vidjeti već i kupiti svoje omiljene sorte.
Video: Izložba "daylilies" u muzeju na njih. Timiryazeva: raznolikost i ljepota
Nekoliko fotografija iz protekle izložbe:
Video: Izložba WCF mačke: Mačka Odgajivači i ljubitelji kluba (Moskva 9-10 travnja 2016).
Video: Jock Sturges iznenađeni zatvaranja izložbe u Moskvi
Ove godine izložba bydut mjestu srpnja 22-24 i 31. srpnja - 2. kolovoza na Novinsky Boulevard, zgrada 22. Program obećava da će biti degustacija jela iz daylilies.
Moji omiljeni daylilies
Izložba za vrtlare
Izložba Ruže iz Nikitsky botaničkom vrtu
Divni događaj - prva izložba svjetske Pelargonium
Daylily roza
Izložba minijaturnih pejzaža
U Tallinnu - izložba
U Tajvanu se pripremaju za cvijet emisiju
Floristry i umjetnost okupili u Philadelphiji
Izložba ljubičica u Kijevu
Ufa otvorena izložba cvijeća
Moskva domaćin prezentacije svjetskih trendova floristry od cvijeća vijeća Nizozemskoj
Izložba crteži - Kievbuild
Crtice iz međunarodnoj izložbi cvijeća uređenje u Kijevu 13-15042010
Međunarodna izložba cvijeća u Philadelphiji
Međunarodna izložba cvijeća IPM Essen Essen, Njemačka
Ona je otvorio najveći svjetski izložba cvijeća
Međunarodna izložba cvijeća & hortech ukrajine 2011. cvijeće
Izložba perunika i božuri u Kijevu
Izložba je održana u Uralu grožđa
Izložba srebrna