Daylily izložba u Moskvi

Cvjetni prikazuje su postali uobičajena pojava u Moskvi. No, oko Izložba se održava svake godine, želim razgovarati posebno se odnosi na mojih omiljenih cvijeća - daylilies.

Svake godine u klubu „Moskva cvjećare» na Novinsky Boulevard, ja se u blagdansko raspoloženje kad sam došao do izložbenih daylilies. Uživajte preplavljeni novim proizvodima.

Organizatori - vrlo suosjećajni ljudi, ako ima pitanja, ja uvijek dati savjet, recite obje vrste i agronomska tehnike, će dijeliti zamršenosti i tehnike uzgoja. Sviđa mi se redoviti poziv stranih gostiju koji daju predavanja. Godinu dana prije, došao je vlasnik uzgajivačnice belgijskom vrtiću, govorio je o trendovima u odabiru, u posljednjih godinu dana imali goste iz Engleske, također je govorio o domaćinima.

Općenito, „hrana” ne samo za oči, ali i za um. Usput, izložba se može, ne samo vidjeti već i kupiti svoje omiljene sorte.

Video: Izložba "daylilies" u muzeju na njih. Timiryazeva: raznolikost i ljepota

Nekoliko fotografija iz protekle izložbe:
Daylilies izložba u Moskvi

Video: Izložba WCF mačke: Mačka Odgajivači i ljubitelji kluba (Moskva 9-10 travnja 2016).

Video: Jock Sturges iznenađeni zatvaranja izložbe u Moskvi

Ove godine izložba bydut mjestu srpnja 22-24 i 31. srpnja - 2. kolovoza na Novinsky Boulevard, zgrada 22. Program obećava da će biti degustacija jela iz daylilies.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
U Tallinnu - izložbaU Tallinnu - izložba
Floristry i umjetnost okupili u PhiladelphijiFloristry i umjetnost okupili u Philadelphiji
Izložba srebrnaIzložba srebrna
Izložba za vrtlareIzložba za vrtlare
U Tajvanu se pripremaju za cvijet emisijuU Tajvanu se pripremaju za cvijet emisiju
Daylily rozaDaylily roza
Međunarodna izložba cvijeća & hortech ukrajine 2011. cvijećeMeđunarodna izložba cvijeća & hortech ukrajine 2011. cvijeće
Moskva domaćin prezentacije svjetskih trendova floristry od cvijeća vijeća NizozemskojMoskva domaćin prezentacije svjetskih trendova floristry od cvijeća vijeća Nizozemskoj
Ona je otvorio najveći svjetski izložba cvijećaOna je otvorio najveći svjetski izložba cvijeća
Izložba perunika i božuri u KijevuIzložba perunika i božuri u Kijevu
» » » Daylily izložba u Moskvi

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea