Dihondra

„Dobila sam vrećicu sjemena” Dihondra -. Silver Falls " I nema preporuke. Brz kako rastu biljke? "
Dihondra srebro „Silver Falls» (Dichondra Argentea «Silver Falls») - jedan od najboljih dekorativnolistnyh postrojenja za vješanje lonaca. Naziv je dobila zbog lijepih listova srebrnom bojom.
Skroman. Na otvorenom raste dobro na suncu ili u djelomičnoj sjeni. Cvjetovi su mali, purpurne, pojavljuju od svibnja do kolovoza. Za nezahtjevne tla. Ali to najbolje uspijeva u ilovače i pjeskovitu ilovaču. Preferira tla neutralnom pH (pH 7).
Za okućnicom pogodna je kao pokrovnost, na kojima se još može hodati, ali nježno.
Pa razmnožava sjemenkama i reznicama. Sjeme se najbolje sijati u kasnu zimu ili rano proljeće. Poželjno je, zemlja smjesa za uzgoj sjemena bila blaga, uz dodatak rastresitih velike količine pijeska. Sadnice pojavljuju u roku od dva tjedna.
Uzgojenih biljaka može biti posađeno na otvorenom terenu u travnju i svibnju. Od dihondra raste vrlo brzo, bolje je da raste kao višegodišnji. U jesen treba ga upisati u sobu, i opet u proljeće posađeno na otvorenom terenu. Zimovanje mora biti lagan i svjež s rijetkim zalijevanje.
Dihondru proljeće može lako razmnožava matičnih reznica uzetih iz zime u biljnoj sobi.
Prošlog proljeća, bio sam u mogućnosti kupiti vrećicu sjemena sorti dihondry Silver Falls (Srebro Fals).
Video: dihondra hang-Downing sjemena
Za njihovu upotrebu zasijavanja s mješavinom vrt zemlje i humusa tla za Saintpaulia. Sjeme se rasporediti na vlažnu površinu, sbryznula otopinom Alpin, lagano prekriven zemljom, ravnomjerno raspršivanje to cjedilo.
Usjevi sakrio film i staviti da klija u toploj sobi. Početkom ožujka (to je bilo na šesti dan) kao da proklija. 4 narasla sadnica transplantirano (dva) u velikim posudama 6 litara.
Sredinom ljeta dihondra je već prilično dekorativno. Tanke fleksibilne grananja puca tekle niz iznosi skoro metar duljine. Pale dlakavi listovi i izdanci su ne samo baci mekanu svilenkastu srebrno-siva sjaj, ali i svilenkasta na dodir.
Video: DIHONDRA (DICHONDRA) Sem. convolvulaceae
Dihondra uzgaja na otvorenom, sunčano mjesto, čvrsto održavanje kiša, vjetar i žegu. Ponekad je tlo u prouzročeni pokušaja presušio, ali znakovi nevolje biljaka nisam gledao. Hranjenje druge biljke, ne obazirati i dihondru. Ona pada na nju i organskih gnojiva, te „Kemira-Lux”.
Dihondru zalijevati samo toplo, grijao na suncu na vodi. U ranu jesen, kad malo hladno, posuto s otopinom Cirkon biljke. Kao što sam razumjeti, dihondra prilično skroman, može prilagoditi uvjetima koji značajno se razlikuju od onih u kojima raste kod kuće.
Srebro-siva zavjesa dihondry i ukrašava ogradu, stvarajući lijepe pozadine za druge biljke. Biljka puca, dodiruje tlo korijen lako. To znači da se može koristiti kao groundcover.
Do kraja rujna, dužina mladica biljaka već dostigao 120 cm. S početkom hladnih noći vaze s dihondroy ga doveo u kuću. Ja prskati lišće biljaka povremeno, tako da je lakše tolerirati suhog zraka.
Dihondra sjeme čini malo. Neprimjetan cvjetići skrivene u pazušcu lišća, vjerojatno slabo oprašuju. Za prikupljanje barem malu količinu koja još uvijek formira, pod biljku sam podstelil papir, gdje je sjeme sazrijevati, pasti.
Srebrna dihondra uspješno prošao prvi test u mom vrtu, dobro prezimiti u sobi, što znači da ima nade za dugoročno „registracije”.
Dihondra - biljka slap i njegu
Nolan zemlja i njen uzgoj
30 Ideje za sukulenti u kontejnerima
Fremontodendron Kalifornija
Dihondra uspavana ljepotica ili žaba putnik
Stalak za cvijeće
Abron
Dekoracija dehondroy
Daisy u našem vrtu
Stonecrop, Sedum: uzgoj sjemena, uzgoj, njega
Dihondra hang-Downing: uzgoj iz sjemena
Pansies početkom svibnja