Karanfil hibrid

Hibridni klinčić (Dianthus x hybrida) zove prvak mirisnih biljaka. Što je još gore u večernjim satima fin okus je usporediv s mirisom skupog francuskog parfema.
Prije dvije godine, u ožujku, zasadio sam sjeme u posudu, sakrio film i staviti na toplo prozor prag (možete sijati i početkom svibnja u otvorenom terenu).
Izbojci su prilično prijateljski, raspikirovat sadnica, au svibnju sade u vrt (rasadnik) na udaljenosti od 10 cm jedni od drugih. U sredine jeseni u grmlje, čak se pojavila na nekim cvijećem.
Biljka je nepretenciozan, ne boji suše i mraza, hibernacija savršeno. U proljeće (početkom svibnja), ih presaditi na stalno mjesto s različitim uvjetima: u hladu, djelomičnu sjenu, na suncu.
Kroz klinčić rastao na isti način - brzo počeo rasti, a zakustilis cvatu početkom lipnja.
Moji cvatu djevojkama prije kraja srpnja. Par grmlja s najljepšim bojama sam ostavila na sjeme i izrezati ostatak na visini od 20 cm. Do sredine rujna klinčića cvatu opet, iako ne toliko u izobilju, ali još uvijek zadovoljan na kraju prošle sezone. Doviđenja.
Nezahtjevne biljke
Karanfil Chabot: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj
Dianthus barbatus
Kako biljka i briga za klinčića
Dianthus Superbus i njezin uzgoj
Karanfil - Cvijet Zeusa
Uzgoj klinčić perasto
Uzgoj topkaranfil
Dianthus chinensis Terry
Uzgoj klinčić perasto
Uzgoj ukrasni kupus vrt dekoracije
Dianthus deltoides - sadnja pokrovnost