Trebam li smanjiti stabljike na orhideje?

S orhideje uvijek sam imao napet odnos - ja jednostavno ne znaju kako pravilno brinuti o tome, jer nije jasno zašto se u nekim trenucima to tvrdoglava cvijet ponaša jedan ili drugi način, a zapravo prije nego što je bio strašan i vrlo lako (što se tiče briga za to), bez ikakvih problema, ali neke stvari ne ostaviti svjetlo glavu i nešto što ne razumiju.

To je nastao kao jedan bod: hoće li se odrezati na orhideja cvijet šiljak je potrebno. U nekim ekstremnim uvjetima, kada je orhideja prestaje rasti normalno, trune ili cvijeće, obrezivanje cvijet stabljike čini se da je racionalnije nego u svim drugim vremenima, ali pod normalnim okolnostima, kao što je, na primjer, provesti rezidbe u nekim drugim biljkama, potrebno je izlažite orhideju na takvom testu. Ako je tako, ono što drugi aspekti trebaju rezati stabljike, i da li sam to radio ili rezati stabljike cvijeta stabljike na orhideje u točkama iznad zglobnih?

Općenito, za sebe popunjavanju pretraživanja informacija, shvatio sam i stavio na police, tako da mi i vi ćete, nadam se, biti korisno pročitati sve što sam trpio.

Video: Obrezivanje peteljka Orchid / trebam rezati i kada?! (Obrezivanje orhideja cvijet stabljike)

Dakle, odrezani orhideja proizlazi treba?

Orhideja cvijet šiljak može se staviti u bilo kojem smjeru - mi ćemo provjeriti da nije sigurno, ali uvijek postoje jasno gdje - ispod plahte na korijena orhideje. Pomicanje u rastu orhideje u potpunosti nepoznatom smjeru, to jest, može rasti i kaotična zamah njegove grane, peduncles kako oni žele.

Kako se ne bi odrezati cvjetne stapke, koji su još uvijek aktivni, ali jednostavno sprečava ili rasti više jasno gdje, čim vidite da bi svoj put, kao i doći do željene veličine i dužine, počnite ih potičući - vezan za drveni štap, tako da i dalje rasti u željenom smjeru i oni su bili suzdržaniji nego bez korekcije.

Trim stabljika u ovom slučaju - u potpunosti je vaša želja. Peduncles su također orhideja obrubljen za dobivanje cvjeta ili aktivniji rast, ali općenito je prva varijanta. Morate ispravno obavljati taj posao kako bi dobili nešto na kraju - da se radi o rezultatu koji smo, zajedno, kako bi međusobna napore.

Video: Kako smanjiti peteljka phalaenopsis orhideje

Odrežite stabljike na orhideje na drugom ili trećem bubrega, mogu biti manje, ali je odsječena jednim pokretom i bez traumatskog aftertaste. Ako postoji želja za rezanje stabljika na bazi orhideja, grofa, iz očitih razloga, da nije potrebno da se u potpunosti cvasti uskoro.

Ažuriranje orhideje pomoću rezidba cvijet stabljike - plemenit uzrok i riješiti mnoge probleme, ali ne često koriste svoj „adut”, inače su bezvrijedni i prestat će pokazati svoju snagu.

Nakon rezanja peteljka orhideju u trećem mjesecu će dati dobru novu otrostochki s odličnim zdravih peteljki, pupoljci, koji je konačno udarili temelje za novu cvatnju. Podvezica, zalijevanje i gnojenje ostati prioritet u brigu o orhideje, to jest, ne zaboravite o tome što parametri trebaju brinuti tako čudesna cvijet.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako da se brine za orhideje kućanstvu?Kako da se brine za orhideje kućanstvu?
Razmnožavanje orhideja kod kućeRazmnožavanje orhideja kod kuće
Za informacije o tome kako da se brinu za orhideje phalaenopsisZa informacije o tome kako da se brinu za orhideje phalaenopsis
Vanda Orchid - od pupoljka do cvijeta, i daljeVanda Orchid - od pupoljka do cvijeta, i dalje
Orhideja sobaOrhideja soba
Što ako je orhideja cvjeta?Što ako je orhideja cvjeta?
Transplantacija phalaenopsis orhidejaTransplantacija phalaenopsis orhideja
Što učiniti kada phalaenopsis orhideja cvjeta?Što učiniti kada phalaenopsis orhideja cvjeta?
Black Dahlia - mit ili stvarnost?Black Dahlia - mit ili stvarnost?
Uzgoj phalaenopsis, tajneUzgoj phalaenopsis, tajne
» » » Trebam li smanjiti stabljike na orhideje?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea