Dendrobium uveo, što treba učiniti sljedeće?

Za svakoga tko želi znati što i kako dalje, kad dendrobium uveo, stvorio ovaj članak! Moje dijete, također, nedavno bačena cvat, pa smo samo da ćete biti ravnopravno kroz sve faze razdoblju nakon cvatnje, kao i pripremiti dendrobium na najbolji mogući način, tako da on nije trpio tada bilo koju bolest, to nije napadnut od strane parazita ili će početi plohet na oči bez ikakvog razloga.

Ako Dendrobium Nobile od vas, a ne prva godina je u kući kao i ja, onda to nije dovoljno brige, opisao je kako možete naći informacije, presaditi biljke u drugom loncu - kao skrb je prikladna samo za prvi cvatnje Dendrobium jednom ti ga donijeti u kuću, ne zaboravite! Orhideja je potrebno da se smiri, i to tako postupno, tako da se može u različitim vremenima ottsvesti, ali briga za njega u budućnosti je identična. Mi smo s vama potpuno drugačija situacija. Prvo, on usahnu dendrobium kao što se pripisuje ili Dendrobium cvatovi pao kao posljedica bolesti?

Pod normalnim okolnostima, koristimo uobičajenu, čak i standardna procedura Care dendrobium, kao i sve godine prije, ništa se nije promijenilo, ali ako je cvijet bio bolestan, morati napraviti prilagodbe i spremite je. Kao što znamo iz Dendrobium trebaju biti savjestan od drugih biljaka, to je vrlo delikatna cvijet.

Video: Razvod u kršćanskim domovima. Što treba učiniti sljedeće?

Gotovo odmah nakon dendrobium uveo, novi rast počinje Pagon, oni i dalje zovu pseudobulbs. Dok je još bio u ranim fazama, moramo provesti kretanje Dendrobium u drugu odredišnu kapaciteta, tako da nisu ispunjeni sav prostor od prethodnog. No, držimo da kad su malo dobili jači, tako da oni ne ozlijediti i ubiti. Desetak centimetara u visinu će biti dovoljno za njih da započeti proces transplantacije. S Bulba trebaju biti oprezniji - slomljen, lišavajući cvatu, čak i ako su pseudo.

Mi smo kupiti u trgovini novih kapaciteta, kao i uvijek zaustavljanja izbora na transparentni, što se ne može sakriti od nas bilo kakve promjene i procese u korijenu i sastava tla. Zatim steći novu pozornicu za Dendrobium. Standardna mješavina za orhideje sa svim potrebnim sastojcima možete kupiti gotovo sve trgovine. Stavite malo mješavine tla na dnu spremnika, a zatim prebačen u novu dendrobium supstrata dosypaya na obje strane njega, kako bi biljka na mjestu. Nakon što je završio, pregledajte pažljivo dendrobium. Ako nema oštećenja i smetnje, morate sipati malo u spremniku ladicu za klijanje dendrobium, a zatim ga ostaviti na miru. Sve što ste mogli briga, što si učinio, a sada treba pričekati dok dendrobium izaći iz mirovanja nakon prethodnog cvatnje početi da ga nahrani. Vi ćete ga način pseudobulbs će razviti razumjeti. Razdoblje ostalo nije previše Stalking s navodnjavanjem. Općenito treba smanjiti na najmanju moguću mjeru, inače će biti loše. Sretno tebi i meni! Mi ćemo podijeliti rezultate i daljnje faze razvoja naše Dendrobium.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Dendrobium kod kućeDendrobium kod kuće
DendrobiumDendrobium
Dendrobium - anomalijaDendrobium - anomalija
Savjeti za brigu o dendrobiumSavjeti za brigu o dendrobium
Reprodukcija Dendrobium kod kućeReprodukcija Dendrobium kod kuće
Primer: Dendrobium nobilePrimer: Dendrobium nobile
Moja prva orhideja: Dendrobium nobile presađivanje i njeguMoja prva orhideja: Dendrobium nobile presađivanje i njegu
Dendrobium orhideja cvatnje zadovoljan, doznajemo da se brine za njuDendrobium orhideja cvatnje zadovoljan, doznajemo da se brine za nju
Dendrobium orhideja obiteljDendrobium orhideja obitelj
Moj dendrobiumrasskazhite njihov uzgoj metode i tajne sadržajMoj dendrobiumrasskazhite njihov uzgoj metode i tajne sadržaj
» » » Dendrobium uveo, što treba učiniti sljedeće?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea