Moje srce, šarenice

fiesta vrijeme

Unatoč činjenici da je vikend smo imali, ali kad sam završila školu, bio sam nacrtana na zemlji djetinjstva.

Znam bez iznimke sve cvijeće na livadi „u Botaničkom”, pročitao rupe ležanje okolo u kući, „Vodič za biljke”, „Škola mladih prirodnjaka. Vaš vrt „Onegova i ogroman Talmud” cvjećarstvo „uzorak og 1953 - to je definitivno uzbuđenje.

Kada se obitelj konačno stekli zemlju i imati priliku testirati u praksi sve što je asimilirana u teoriji, počeli smo nediskriminirano bolest „zavsohvatayka” - kao i sve profanog, želimo sve odjednom, a mnogi od glavnog domaćina-koordinator nije bio i kao što je uobičajeno u takvoj situaciji, ne pristati svoje planove i ideje s drugima.
Učinkovitost cjelokupnog napora bio je nešto manji od nule. Ovo je tema za zasebnu priču, u prvim godinama ne mogu sjetiti bez smijeha kroz suze.

Video: My Heart

Nakon što je ispunio par godina, mega-čunjeva, usredotočio sam se na bojama koje osjećaju da imaju najviše Most - ruže i dragoljićima. Šarenice onda za mene to predstavlja „nešto malo plavo i toschenkim neinteresnenkim u pozadini”, a ja apsolutno ne ide da ih stavi. No, tako se dogodilo da se na studij filologije nisam bio previše zainteresiran, a vrtovi su bili zainteresirani za više od previše, a time i pokrenuti Hodao sam po parkovima, parkovima i hortikulturnih pokazuje.

Onda jednog dana, drsko šetati Ljestve na ruskoj književnosti i ode umjesto na izložbi ekonomskih dostignuća u „cvjećarstvo”, odjednom sam došao na izložbu šarenice.

Još se sjećam moj šok. Ja zapeti na svakoj vazi s ispupčen oči. Mirisala nevjerojatno lijepe i potpuno nepoznate mirise - od svake klase A. On zapanjen kipući čipke i pjenušavim valovima svih duginih boja. Izvlačenje iz torbe bilježnicu, olovku pokušavaju skicirati jedan, a zatim drugi nevjerojatan cvijet, od kojih su neki čini se da je veličine moje glave. Nije se čak i otvaranje - otkrivenje. Otišao sam na ovom malom izložbom više od četiri sata, kao da ste na nekom drugom planetu, planet perunika, koje nisam ranije poznate, što nije ni osumnjičen.

Bio sam vrlo šokirana stupanj «Silverado» - jedanaest stranac leptiri čisto srebro na jednoj stabljici. Više sjećanju «Sultan'sPalace» i «Sultan'sDaughter», nisam imao pojma da je cvijet iris može biti tako velika. Općenito, shvatio sam koliko je nedostajao u 19 godina života, a umro je na licu mjesta.

Moje rezanje krugovi nisu prošli nezapaženo. Jedan od sudionika izložbe, na čijem srebro „leptir” Ja opet meditirao, mirisne ljubav se rađa i zacementirao svoj dug razgovor o tim čarobnim bojama, detaljno pojašnjavajući kako bi se pronašli zajednički jezik s njima, kako posaditi, kako se brinuti. Nažalost, njegovo ime se ne sjećam, ali jedna od prodavačica u obližnjoj kioska vrtne biljke pobožno ga šapnuo u moje uho, govoreći: „Ovo je i sam John Doe”. Ali to je bio previše miran i to je zvučalo pomalo kroz desni, i pitati opet iz nekog razloga bio sam posramljen. Uplašio sam se tada obično sramežljivi.

Isto kolektora mi je dao nekoliko delonok šarenice, napokon podigao na travi.
Rabatki šarenice polako širi, iako ne svake godine - Ja adekvatno procijeniti njihovu snagu i odlučiti da nova sezona neće imati vremena da se kultivira još jedan komad zemlje za novu rastyuhi, već udomaćena, ali je stigao kako bi pronašli da je sjedio moj rodbina, onda nema novca, nema ništa slatko nije uhvaćen, a zatim je majka iz nekog razloga, Nizozemci kupili pakete koji nisu uspjeli oživjeti i oživljavati ga, onda procvjetao uzgojeni wildings par godina ...

U principu, mi sada dodati u kolekciju na dva načela: nema novca - narediti kolektore njihove klimatskoj zoni i poželjne domaće uzgoj, bez novca - kupuju „baku” u metrou ili na skladište. „Ubabushkiny„razred obično anonimni, ali dosljedno lijepa i izdržljiv.
Također sam pokušati paziti SnT perunika i razlikuju se s domaćinima.

To je ono što sam rasti.

"The Flying Dutchman" (Loktev, 2000)

leteći Holandez

Strašan izgleda, super stabilan, super! Mama ga je volio više nego bilo tko drugi, ali imam još i druge favorite. Na slikama Nizozemac, iako trošak rasvjete i čini se postavkama fotoaparata, otišao još jače i sočnije od života. Moralni - pucati na svijetlim sunčanim danima je loše. =)

Nar ogrlica (???)

nar ogrlica

Iznimno stabilan agresor. Drobi sve grudi na tenkove, pa čak i sam. Do pleksi njegovi pipci sam se bojala prići prošle godine, kada je otchikat daleko komade i distribuirati poznato.
U stvari, vrlo tajanstvena vrsta. Dobio sam ga s „Nizozemac” kao nagradu za natjecanje, nagrade u organizaciji kluba „Cvjetni uzgajivačima Moskvi”, tako da, općenito, razlozi za sumnju na prijevaru, pa čak i regrading br. Ali stari profesionalac razred, nikad nisam dobio. Osim toga, mreža rola fotografija dvojice poput šarenice koje nemaju nikakve veze s mojim, ili jedni s drugima. Pa ipak, to je vrlo poseban. Krajolik gubi čak labud - običan tamno smeđe-ljubičaste mrlje. No, u vazi ocjenama od svakog cvijeta - poput dragulja! A što je njegov miris am ... Vezosh kanta Granatikov u vlaku, a sve vaš automobil. „O, pa to je Perunike miris?!” - Ljeto Resident klasično pitanje na platformi ... U principu, ova tajna raste na mene na krevet.

Video: Serdce Mayo srce moje Da draga!

"Moj himen" (Miroshnichenko, ???)

moj himen

Ovaj labud. Pravi bijeli labud plutajući na vrt. A ti labudovi na grani - 7-9 komada na minimum. Objavi postupno, tako dugo blagdan za oči. Već izblijedio oni koji su započeli kasnije, dok je himen još uvijek otvorena i otkriva svježe cvijeće, mirisne kandirano limun, labudove sve float i plivati. Međutim, ova ljepotica ima minus - cvjetovi su tako teški da cvijet stabljike pasti u nesvijest prvom prilikom.

Fiesta vrijeme (Schreiner, 1986)

fiesta vrijeme

A to - Najznačajnije moja Iris u ovom trenutku. Nažalost, nije svaka ljepota uspije spasiti, svjetlije i veličanstveni cvijet, veća je šansa da ga izgubi. Lunges Ja se dogoditi češće nego što bismo željeli. Isti „Silverado” - u stvari upozorio isti! - Pao sam dva puta zbog Fusarium. Jao, kiseli bog tla, imaju ... Ali Fiesta veselo čuvaju i ugodan za oko svijetla točka. Povišenom, ne spušta, podigača i kontrastne standardi pravo toplo srce, volim te momke samo.

Ubabushkin-1

bezimeni ocjenjuju

Ovaj tip je predstavljena mi kao pred oluju, ali nije ni blizu raznih, ne leži, tako da je otvoreno pitanje o podrijetlu. Sve u svemu - mirna i prilično cool. Vrt je učinkovitiji od granata, ali zatropyvaetsya više vjetra, baš kao himen. No, u ozdny! Kasnije, sve cvjeta, jer sibirskih cvjeta.

Ubabushkin 2

Video: [QARE Dard 2] -Sisi & Moso-Moje Srce

Neimenovani sorte

Moje omiljeno. U stvari, ne „ubabushkin” i kupio kolektora za lude bake, ali ime, nažalost, izgubljen. Jedini relativno nekaprizny ružičasti iris, stabilno držati za više od jednog desetljeća. Međutim, u posljednje tri godine, čvrsto pritisne raste u blizini Granatik, tako da moja ljubav prema horor čak prestao cvatu. Prošle godine sam ga i sadnice podijeliti, kao i razbacane po svim susjedima. Ako ništa drugo, ja ću znati gdje vratiti moliti. =)

Ubabushkin-3

Neimenovani sorte

To je kupljen na „Pa, mora biti barem jedan žute šarenice u vrtu! Da, i miriše lijepo ... "
Raznolikost ne znam. Poplave spike iako mali broj cvjetova na štapiću. Stupanj preživljavanja je također još nije u potpunosti razumjeti, ja sam to sve imaju i treću godinu.

Ubabushkin-4

profilirani prsten

Gdje je - ubiti, ne sjećam se. Himen nije - to podigača ispružene, banneri kraći i pupoljci imaju poseban sivo-ljubičaste „tan”, pa čak i ljubičaste zebrushki na bazi cvijeta na lageru. Dakle, u svakodnevnom govoru naziva - „ne-himena.”

Ubabushkin-5

sorte neidentificirani

Video: Stairway to Heaven -Serdtse mojim clip topi

Ovdje je moj apsolutni favorit. Nije jako kruzhavchaty, ali s otvorenim podigača (dobro, volim ispružene podigača, da), veliki, delikatna nijanse i dijamant premazom, vidljiv čak i na slikama. Mirisna - jako slatko miris ... kupio sam na željezničkoj stanici u Sergijev Posad, pa sada i nazovite ga „Sergije”. A onda je došlo preblizu nebu.

Nizozemski paketi
„Na ograde, također, što je pisano, i tamo - drvo» © netlenka
Bez obzira na to koliko je sadnja, uzgoj smeće. Tek nakon što se slika podudara sa stvarnom cvijet, ali ... onda je došao mokro proljeće, a iza njega - Fusarium i iris istrunuo prije došao k sebi, doslovno u prvom cvatnje. Dakle, ja sam u ovom husar ruletu ne igraju više.

krivotvorina

Plava - najviše što se nije ni sornyachnik ispod najbliže ograde. Melkopomoyny plemić. Ali, kao i svi razdvajanje cvijeće iznenađujuće izdržljiv, izuzetno dugotrajan cvjeta, savršeno raste, hvatanje teritorij, to ne pada od kiše i vrlo jakog i ugodnog mirisa. Stoga, vrt raspršuje više ili manje pouzdano, gdje vam je potrebna stalna plavu točku na početku lipnja.

krivotvorina

Ali to stvaranje nizozemskih farmera na stranicama Loktev općenito navedene u vrsta. Za razliku od prethodnog, visok i vrlo velikim cvjetovima, također, mirisi, manje agresivan. No, kao i njegov plavi susjeda ... svatko ima. Jer prije ili kasnije svatko od nas kupuje nizozemski paket. =)))
Negdje drugdje izgubili smo dvije ili tri male bradati šarenice. Ja to kao nešto ne baš dobro, bilo patuljaka ili međuigra. Također su posađene nekoliko godina kao, čak ni procvjetao.

Općenito, kao što možete vidjeti, popis ne povući ni u zbirci, a ne pretvarati. Ja samo volim te cvijeće - su neobični, nježan, mirisni, poetski.
Oni samo ne u mom srcu.

Rabatki iris u cvatu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
U „Rojevi potok” narasla do 50 sorti dalija i 30 vrsta rijetkih ružaU „Rojevi potok” narasla do 50 sorti dalija i 30 vrsta rijetkih ruža
Tri štetočina stablo novacTri štetočina stablo novac
„Getsemani molitva vrt” je otvoren za vjernike i ateiste„Getsemani molitva vrt” je otvoren za vjernike i ateiste
Bapske priče za mog unukaBapske priče za mog unuka
„Bez rada ne ulov ribe iz ribnjaka”, ili „to učiniti sami”!„Bez rada ne ulov ribe iz ribnjaka”, ili „to učiniti sami”!
„Proljeće cvijeće” cvatu u Emiratima„Proljeće cvijeće” cvatu u Emiratima
DieffenbachiaDieffenbachia
Više od 170 rijetke i ugrožene vrste biljaka „preselio” u Botaničkom vrtuViše od 170 rijetke i ugrožene vrste biljaka „preselio” u Botaničkom vrtu
„Dinamit” na školskom vladara„Dinamit” na školskom vladara
Dvije Amerikanke su dokazali da snovi mogu postati stvarnost!Dvije Amerikanke su dokazali da snovi mogu postati stvarnost!
» » » Moje srce, šarenice

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea