Veličina Delphinium ruski

Delphinium Godišnja sam otkrio prošle godine, a sada mislim da je on smjestio u mom dvorištu za dugo vremena. Sjeme sorti ruskog veličine pokazao se vrlo uspješnim akvizicija. Delphinium udario ne samo svojom bogatom i duge cvatnje šarmantan frotir jarko ružičaste, prugasta cvijeće sa zeleno u sredini, ali i vrlo lijepa isklesan tamno zeleno lišće. Kao i njegove Nepretencioznost. Cvjetovi jednako dobro na suncu i u djelomičnu sjenu.
sadržaj
Video: Ruski Veličina-Fly (mix)
Kada sjetvu na otvorenom terenu u svibnju, svi godišnji dragoljićima cvatu od ranog srpnja do listopada. Možete posijati sjeme svojih sadnica u ožujku, nakon čega slijedi prekrcaj u zemlju i pod zime u listopadu na otvorenom terenu na stalno mjesto.
posijao sam Delphinium krajem ožujka i jedan sjemena u čašu (sedam komada), kao i Preporučujem sijati sjeme direktno na stalno mjesto na otvorenom terenu (Delphinium ne tolerira kršenja korijenski sustav). Svaka šalica prekriven prozirnim filmom, osiguranje ga elastična. Dva tjedna kasnije, uspnu se pet biljaka. Sredinom svibnja je narasla dragoljićima pažljivo posađene u metodi tlo rukovanje. Brzo su počeli rasti i cvjetati početkom lipnja.
Video: Ruski veličina je znati
Zamislite moje iznenađenje kada Delphinium „crvenih” nije bila crvena i tamno ružičaste pruge sa upaljača ton. Razgranat grm do 60 cm u visinu, iako je u skladu s preporukama navedenim u torbi, bilo je moguće ostvariti rast od 120 centimetra, ali to nije bio cilj. Htio sam vidjeti Delphinium neobične crvene boje, što se nije dogodilo. No, uzgoj godišnjeg Delphinium kroz sadnica dao ranije cvatnje za mjesec dana.
Video: Ruski veličina - Anđeo dana
Po plodnosti tla biljke nisu zahtjevne, to je važno za dobru drenažu. Delphinium izgleda dobro u sadnju cvjetnih gredica, rabatkah. Razmak između biljaka -. Visina biljke 20-40 cm, ovisno o rasponima razreda od 25 do 120 cm.
Delphinium Godišnji raste iz sjemena
Perčin Delphinium ili grančica
Delphinium
Delphinium mnogo godina - uzgoj iz sjemena
Delphinium Novi Zeland
Delphinium dugo
Sadnja i njega Delphinium
Spektakularni Delphinium slici
Kako raste Delphinium iz sjemena: Savjeti cvjećar
Kako raste Delphinium iz sjemena?
Delphinium
Plemeniti Delphinium